Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne može djelovati u jednom slučaju...

Popila je pilulu za dan poslije, ali ista nije djelovala: Devet mjeseci kasnije rodila je dječaka

Trudnica - ilustracija
Pixabay
12.01.2022.
u 10:26

Iako su ona i partner planirali još malo čekati sa zasnivanjem obitelji, kažu kako je maleni najbolja stvar koja im se ikad dogodila.

Lacey Madison iz Australije podijelila je priču o svojoj trudnoći na društvenoj mreži TikTok i vrlo brzo postala viralna jer su se mnogi pitali kako je moguće to što se njoj dogodilo.

Naime, djevojka još nije planirala postati majka, pa je odmah nakon nezaštićenog spolnog odnosa s partnerom popila pilulu za dan poslije. Mislila je da je tako otklonila svaku mogućnost da ostane u drugom stanju, ali ipak... 

Pilula nije djelovala jer je Lacey bila u periodu ovulacije, a farmaceut koji joj je prodao pilulu nije ju upozorio na taj detalj misleći da je već upoznata sa svim informacijama.

Devet mjeseci kasnije rodila je dječaka, a danas kaže kako ni ona ni partner nisu požalili, iako su htjeli još malo pričekati sa zasnivanjem obitelji. "Najbolja stvar koja nam se dogodila, zaista! Neplanirano je, ali nije pogreška!"

Druge žene nisu mogle sakriti šok u komentarima ispod objave i masovno su pisale kako više nemaju povjerenje u pilulu za dan poslije, a ostatak je savjetovao da prate ciklus kako bi uvijek znale kada je ovulacija, a samim time i visoka mogućnost začeća, prenosi The Sun. 

@soholuxeceo

Look… we don’t speak about it

♬ original sound - rennyxaudios

Žena rodila u snu: “Moja kći praktički se rodila samostalno”

Genijalan razlog da stavite češnjak pod jastuk već večeras

Trudnica - ilustracija
1/6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije