Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okupirale cro-a-porter

Političarke u prvim redovima: Antunović bi se zadužila za odjeću, a Kosor obožava nakit i blještavilo

kosor antunović
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/5
04.10.2014.
u 17:51

Navike Željka Antunović smatra da nije glamurozna, a Đurđa Adlešič radije troši na zdravu hranu nego na cipele

Na drugoj večeri Schwarzkopf Cro-A-Portera publiku, barem onu široj javnosti poznatu, činili su mahom političari koje smo navikli gledati u saborskim klupama. No posjet modnoj reviji bio je idealna prilika da se dozna kakve su modne navike naših političara. Đurđa Adlešič otkrila je da njen suprug nju rado pušta u šoping-centre jer zna da nikada neće previše potrošiti.

Sijeda umjesto crne kose

– Sa mnom sigurno nešto nije u redu jer kupujem jako malo, a i draže mi je potrošiti novac na zdravu hranu nego na cipele i torbe – kaže Adlešič. Bivša premijerka, a danas zastupnica u Saboru Jadranka Kosor otkrila je da se njen današnji modni izričaj i te kako razlikuje od onoga koji je njegovala u mladosti.

– Imala sam jako dugu, gotovo potpuno crnu kosu. U vrijeme moje mladosti nosile su se jako kratke minice pa sam i ja nosila takve u kombinaciji s čizmama. Sada, što više vrijeme prolazi, sve me više obuzima "sindrom svrake". Privlači me sve što se sjaji: naušnice, broševi... – kroz smijeh kaže Jadranka i otkriva da u modi nikada nije rastrošna.

Nezadovoljni predsjednik

– Samo sam si nekoliko puta priuštila to da kupujem skupe stvari na rate, ali se isplatilo. Imam jedan kaput star 17 godina i savršen je – kaže političarka. Njena kolegica iz saborskih klupa Željka Antunović kaže pak da bi se u slučaju fatalne ljubavi s nekim komadom odjeće bila spremna odreći veće novčane svote.

– Žrtvovala bih neprimjeren iznos premda inače nisam glamurozna. Potpuno mi je svejedno što nosim ako to meni odgovara – kaže Antunović. Predsjednik Ivo Josipović, pokrovitelj ovosezonskog izdanja Cro-a-Portera, podržava mlade kreatore, a o svom modnom izričaju kaže:

– Vidim da me se često kritizira da nisam bog zna kako dobro obučen pa bih možda trebao malo poraditi na tome.

>>Bivšoj ministrici bez portfelja odlično stoji crno: Podržavam dizajnere na putu prema izvozu

>>Jadranki Kosor na modnom spektaklu zaplijenili - škarice

Reviju je došla gledati i uvijek elegantna Bianca Matković koju slobodno možemo proglasiti modnom pobjednicom prvog reda.

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
00:47 05.10.2014.

a gdje su bedževi maršala?

0
0
09:52 05.10.2014.

Potrošena roba...nadam se da se više neće vratiti u politiku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije