Naslovnica Lifestyle Kućne čarolije

Pogledajte zašto je Samsung QuickDrive perilica rublja tako posebna

02. studenoga 2018. u 14:30 775 prikaza
Samsung QuickDrive perilica rublja
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/3

Pranje rublja i njegovo razvrstavanje postala je rutina, ali bez obzira na iskustvo i navike postoje male tajne koja vam mogu olakšati posao. Jedna od tih tajni je inovativna Samsung QuickDrive perilica rublja!

Naime, ona je upravo ono što smo oduvijek htjeli od perilice za rublje. Osim što smanjuje vrijeme pranja rublja za do 50 posto, smanjuje i potrošnju energije za 20 posto, a sve to bez smanjenja učinkovitosti pranja. Najnovija generacija perilice rublja omogućava pranje rublja za samo 39 minuta, a rublje je oprano jednako kvalitetno i temeljito kao kada ste ga stavile na uobičajeni program.

U to su se uvjerili poznati televizijski i radijski voditelji Saša Lozar i Mirna Maras Batinić koji su svoju brigu o svojoj odjeći prepustili upravo QuickDrive perilici rublja.

Ova jedinstvena perilica rublja dolazi s digitalnim pomoćnikom i popularnim AddWash vratašcima koja korisnicima omogućuju dodavanje odjeće bilo kad tijekom ciklusa pranja. Također, QuickDrive se može povezati s internetom i ima pametne značajke pomoću kojih je moguće upravljati rubljem na praktičniji način.

Samsung QuickDrive perilica rublja | Autor : PROMO Foto: PROMO

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka