Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šarenilo voća i povrća

Otkrivamo zdrave jutarnje rutine simpatične glumice

Jennifer Aniston
Foto: R4665/DPA/PIXSELL
1/5
01.04.2016.
u 10:12

Američka glumica otkrila je svoju jutarnju rutinu. Čini se da zdrava žuta voćka, šarenilo voća i povrća ponovno dokazuju svoju djelotvornost, posebice za početak dana

Bivša zvijezda "Prijatelja" i miljenica gledatelja, Jennifer Aniston (47) zanimljiva je zbog svoje otvorenosti, ali i popularnih komedija. Osim glumom, pažnju plijeni i mladenačkim izgledom.

Američka glumica, stoga je otkrila tajne svoje jutarnje rutine. Čini se da zdrava žuta voćka, šarenilo voća i povrća ponovno dokazuju svoju djelotvornost, posebice za početak dana.

Donosimo vam njezine savjete:

Glumica se obično budi već u pola pet ujutro. – Kada se probudim, prvo popijem čašu tople vode s kriškom limuna. Zatim, kako bih se razbudila, operem lice sapunom i vodom – kaže Jen za Today.

Spominje i kako svakodnevno meditira dvadesetak minuta, ako nema vremena, izdvoji barem deset minuta.

Foto: Pixabay/Sarah Johnson

Foto: Pixabay

– Zatim doručkujemo, obično popijem shake s nekom vrstom čistog proteina, banana i borovnica, smrznutih trešanja, stevije, mješavine povrća, maca praha i malo kakaa. Nakon toga vježbam – otkriva glumica.

Zdrave navike zahtijevaju posvećenost izboru prehrane, a odabir su za kojim nećete žaliti.

– Imam i trenericu, predivnu ženu koja podučava jogu. Zagrijavamo se pola sata pa četrdesetak minuta radim jogu. Iako je intenzivno, nakon toga odlazim u teretanu na vježbe istezanja ili one na biciklu, traci za trčanje i sl. Važno je mijenjati stvari, mislim da je ključ uspjeh pokušati zbuniti vlastito tijelo – kaže 47-godišnjakinja.

Način života i drukčije prilike zasigurno joj olakšavaju spomenutu jutarnju rutinu. Iako, svatko može djelovati na vlastito zdravlje i uvesti minimalne promjene za vlastito dobro i uspjeh.

>> Plavi tepih bez vau-efekta. Čeka se Oscar

Komentara 1

LI
liliZG
11:20 01.04.2016.

koliko ja vidim riječ je imati puno slobodnog vremena, ... a moj dan počinje...budim se sa budilicom, ovisno o tjednu budim dvoje djece za školu, dok se oni spremaju ja kuham ručak, da bi ipak imali nešto toplije za podgrijati, onda trčim na posao, i eto 8 sati prođe kao ništa, pa trčim doma, obično stojeći u gužvi, a kad dođem doma, ako nije roditeljski , informacije ili nešto u školi, dok peglam , veš se vrti, sauga se stan , biše prašina i vidi vidi već je večera , rasprava što će se jesti , poslije toga , ako bog da, operem i pospremim kuhinju, tuširanje i srušim se u krevet..... definitvno vidim da ima vremena i za jogu i za teretanu i shake-ove svaki dan, dok meditiram....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije