Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Otkrijte više: Novi pogledi u svijet uz Samsung Galaxy S24 seriju

Samsung Galaxy S24 serija
Foto: Samsung
1/4
07.03.2024.
u 13:00

Prije gotovo pola stoljeća, svijet je doživio revoluciju pojavom prvih mobilnih telefona. Prvi uređaji, iako ograničeni svojim gabaritima i značajkama, predstavljali su početak nečeg velikog – osobne komunikacije u pokretu. Svojom su težinom i izgledom bili znatno drugačiji nego danas, a njihova baterija nije izdržala dulje razgovore. Današnji pametni telefoni nisu samo uređaji za komunikaciju, već su postali centralna točka naše svakodnevice. Oni su osobni asistenti, zabavni centri, korisni alati za rad i još mnogo toga, a sa svojom nevjerojatnom moći obrade podataka, olakšavaju život na načine koje prije nismo mogli ni zamisliti.

Snaga fotografije potpomognuta umjetnom inteligencijom

Nekoć su pametni telefoni služili samo za komunikaciju, no danas, svojim unaprjeđenim značajkama, obuhvaćaju nekoliko uređaja u jednom. Kvalitetne fotografije više nisu namjenjene samo objektivima profesionalnih fotoaparata, već su dostupne jednim klikom na kameri pametnog telefona. Opremljeni različitim naprednim funkcijama, mogu zabilježiti stvarnost oko vas kao nikad prije. Dolaskom značajki umjetne inteligencije, snimanje fotografija postaje još zanimljivije i jednostavnije.

Foto: Samsung

Primjerice, Samsung Galaxy S24, Galaxy S24+ i Galaxy S24 Ultra podržavaju novi Adaptive Pixel Sensor od 50 MP čime omogućuju optičke performanse od 2x, 3x, 5x do 10x zumiranja. Bez obzira gdje se nalazili, fotografija koju snimite ostat će kristalno čista. Više se ne morate brinuti oko kreiranja „savršene fotografije“ jer značajke umjetne inteligencije ovih pametnih telefona to čine za vas. Znamo da je svaka dobra fotografija vrijedna divljenja prošla kroz malo uređivanja, a nova Galaxy S24 serija podržava zanimljivu specifikaciju Edit Suggestion koja će uvelike olakšati doradu fotografija. Uz pomoć jednog dodira, Edit Suggestion omogućuje maksimalnu optimizaciju predlažući jedinstveno kreirane postavke podešavanja koje su individualne za svaku fotografiju. Uz pomoć Generative Edit značajke umjetne inteligencije određene dijelove pozadine moguće je nadopuniti ili ispraviti. Ova pametna značajka popunit će zakrivljene rubove kako bi se objekt pomaknuo u savršeni položaj i proporcionalno uklopio s ostatkom fotografije.

Foto: Samsung

Ostanite povezani bez obzira gdje se nalazili

Danas gotovo da ne postoji pojedinac koji ne posjeduje pametni telefon. Ova mala „tehnološka čuda“ služe nam kako bi ostali organizirani i povezani jedni s drugima. Samsung Galaxy S24 serija pojednostavljuje komunikaciju kako bi svoje posebne trenutke mogli s lakoćom dijeliti s najmilijima. U modernom dobu većina komunikacije odvija se putem poruka, a upravo takva komunikacija otvara prilike za nesporazume. Nova Chat Assist značajka uvelike pomaže u usavršavanju tona razgovora kako bi komunikacija uvijek zvučala optimalno. Uz AI značajke ugrađene u Samsung tipkovnicu, možete slati poruke prijateljima i obitelji bez brige jer će se razgovor nastaviti upravo kako ste i zamislili. Ako ste u pokretu i nemate vremena posvetiti se tipkanju, Transcript Assist pretvara govor u tekst te ga sprema u vaše bilješke kako bi ostali organizirani, a sve što ste zabilježili kasnije s lakoćom možete podijeliti s vašim bližnjima.

Jednostavnost korištenja s zabavnim značajkama

Jedna od glavnih značajki koja svaki pametni telefon čini poželjnim je jednostavnost korištenja. Razvojem tehnologije naviknuli smo da nam je sve dostupno na dodir prsta, lako pristupačno i jednostavno shvatljivo. Samsung Galaxy S24 serija prepoznala je važnost jednostavnosti i personalizacije prilikom korištenja, pa tako novi uređaji nude unaprijeđenu Note Assist značajku uz pomoću koje možete brzo zabilježiti i podijeliti svoje misli. Bilješke možete sažeti uz pomoć umjetne inteligencije, a s predlošcima koji se nude dodatno personalizirati i urediti svoje bilješke. Još jedna od zabavnih značajki koja će uvelike podignuti iskustvo korištenja je Circle to Search with Google, inovativna AI značajka koja omogućuje brzo pretraživanje informacija o onome što vidite na zaslonu, uključujući slike, videozapise ili tekst zaokruživanjem na zaslonu ili S Pen olovkom. Svijet oko vas sada je dostupan na dlanu ruke.

Foto: Samsung

Od prvog pametnog telefona pa do mnogobrojnih pametnih telefona na tržištu danas, Samsung Galaxy S24 serija predstavlja impresivan korak naprijed u tehnološkom napretku. Novi pametni telefoni imaju niz značajki poduprtih umjetnom inteligencijom koja obogaćuje iskustvo korištenja. Također, prilikom kupnje novog Galaxy pametnog telefona, svoj stari Samsung pametni telefon uvijek možete prenamijeniti u pametne kućanske uređaje, pridonoseći time uštedi resursa i smanjenju e-otpada. Pametni telefoni iz Galaxy S24 serije dostupni odmah na službenim stranicama ili kod mobilnih operatera i u maloprodaji.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije