Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Kućne čarolije

Osvojite zvijer od klime i riješite se napornih temperatura!

Uređaj dolazi s integriranim Wi-Fi sučeljem kako bi svojim korisnicima omogućio maksimalnu fleksibilnost i udobnost s obzirom na to da se njime može upravljati iz bilo kojeg kutka u svijetu.
19. lipnja 2017. u 12:30 2054 prikaza
Gree
Pogledajte galeriju 1/3

GREE, svjetski renomirani proizvođač klima uređaja, vrhunskim tehničkim karakteristikama, visokim ekološkim i zdravstvenim zahtjevima te besprijekornom kvalitetom svojih proizvoda, diktira trendove na svjetskom tržištu klima uređaja. Kaže se da je razvojna povijest GREE-a, povijest inovacija na iznimno konkurentnom tržištu klima uređaja. Posvećen tehnološkom istraživanju i razvoju, GREE je izumitelj i ponosni vlasnik više od 6000 patenata na području klimatizacije. Kreativnost i inovacije su temelji na kojima GREE osigurava kvalitetu svojih proizvoda te zadovoljstvo svojih korisnika.

Širom svijeta preko 100 milijuna ljudi koristi GREE klimatizacijsku tehnologiju, a zahvaljujući ovome impozantnom broju upravo je GREE danas najveći svjetski proizvođač klima uređaja.

Zahvaljujući širokoj paleti proizvoda, svaki korisnik može pronaći klima uređaj koji odgovara potrebama prostora i osobnim preferencijama. Kompaktan i moderan dizajn unutarnjih jedinica svakom interijeru dat će dašak osvježenja.

GREE zidni klima uređaji dolaze sa standardno integriranim Wi-FI sučeljem za upravljanje putem interneta te bez puno napora pružaju korisnicima fleksibilnost nad kontrolom rada njihovih uređaja, neovisno o tome gdje se nalazili. Sve što je potrebno jest Wi-Fi smart aplikacija i registracija na GREE Cloud Platformi i uređaj je spreman za upravljanje putem smartphonea, računala ili tableta bilo gdje u svijetu.

Gree | Autor :

GREE klima uređaji odlikuju se niskom razinom buke, prirodnim strujanjem zraka ( što u potpunosti eliminira neugodan osjećaj izloženosti propuhu), noćnim krivuljama zbog kojih je san iznimno ugodan i efikasnim hlađenjem čak i na 54°C vanjske temperature. Upravo zbog ovakvih karakteristika Gree je dobio povjerenje široke palete korisnika u više od 200 zemalja svijeta.

Gree godišnje proizvede preko 60 milijuna primjeraka kućne i preko 5,5 milijuna primjeraka komercijalne serije klima uređaja, što znači da je svaki treći prodani klima uređaj u svijetu proizveo upravo Gree. O njegovoj vrijednosti, kvaliteti i postojanosti govori i zasluženo mjesto u Top 100 kineskih kompanija već 12 uzastopnih godina (prema priznatom svjetskom časopisu Fortune Magazin), kao i činjenica da je Gree jedini kineski proizvođač koji ima priznanje World Brand Međunarodne komisije za kontrolu kvalitete proizvoda.

„Tvrtka se ne može osloniti samo na promjene koje donosi okruženje, već treba imati hrabrosti kako bi mijenjala svijet.“ Dong Mingzhu – predsjednica uprave Gree Electric Appliances

NAGRADNI NATJEČAJ
Kome je već dosta ovih ljetnih vrućina? Osvojite zvijer od klime, Gree LomoEconomical, i riješite se napornih temperatura! Uređaj dolazi s integriranim Wi-Fi sučeljem kako bi svojim korisnicima omogućio maksimalnu fleksibilnost i udobnost s obzirom na to da se njime može upravljati iz bilo kojeg kutka u svijetu. Gree LomoEconomical visoke je energetske klase, A++ (za hlađenje) te A+ (za grijanje).

Gree | Autor :

Moderan, kompaktan dizajn ovog klima uređaja uklapa se u svaki životni prostor.

LED zaslon na prednjem dijelu maske (unutarnje jedinice) pruža jedinstven interaktivan doživljaj. Dolazi s integriranim Cold Plasma filterom, koji omogućava efektivnu sterilizaciju s eliminacijom više od 90% bakterija iz zraka, otklanja neugodne mirise i poboljšava kvalitetu zraka.

Do 31. srpnja 2017. opišite nam svoje idealno ljeto u tri riječi na Facebook stranici Deltron – klima uređaji i ostatak ljeta hladite se sa stilom. Naš stručni žiri odabrat će najkreativniji odgovor, a ime sretnog pobjednika objavljujemo 1. kolovoza.

Saznajte više na www.deltron.hr i Facebook stranici.

Plazma keksi
BAŠ KAO NEKADA
Stvari koje se godinama nisu promijenile, a svejedno ih obožavamo