Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi rekao

Odličan trik za micanje žvakaće gume iz kose - treba vam samo maslac od kikirikija

Facebook
01.07.2020.
u 13:15

Bez čupanja, deranja i muke, ovaj sastojak pomoći će vam kod micanja žvakaće gume iz kose.

Djeca vole žvakati žvakaće gume, ali one su prava noćna mora za roditelje, pogotovo ako završe na mjestima gdje ne bi smjele biti. Tepisi i namještaj teško se čisti od žvakaće gume, ali još je teže izvaditi je iz dječje kose. No jedna majka podijelila je svoje trik kako je očistiti iz dječje kose, bez čupanja i rezanje, prenosi mirror.co.uk.

Marnie Pollock ostala je šokirana kada je njezina trogodišnja kćer pronašla paket žvakaćih guma i, dok ona nije gledala, zapetljala kosu u njih. Za savjete kod rješavanja ovog probleme okrenula se prema roditeljskoj grupi na Facebooku. Dobila je mnogobrojne savjete da iskoristi jedan neobičan sastojak - maslac od kikirikija.

Foto: Daniel Pavlić

I Marnie je odlučila isprobati ovaj trik te je na kosu svoje kćeri stavila dvije žlice maslaca od kikirikija i pustila ga da odstoji dvije minute. Zatim je pažljivo očetkala kosu i oprala je kao i inače. Na njeno iznenađenje, trik je odlično riješio problem bez muke i čupanja.

Foto: Daniel Pavlić

Stručnjak otkriva zašto ne biste trebali preskakati servis bicikla:

Komentara 1

Avatar black_cat
black_cat
13:48 01.07.2020.

jednostavnije uzet škare i odrezat kosu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije