Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Novo vrijeme, novi izgled, novi SKY. Kao da s drugog planeta je

Foto: PR FOTO
1/5
26.06.2023.
u 11:38

Ovdje je za one koji odvažno koračaju uredom, za one kojima jutro ne donosi novi dan nego samo nastavak večeri, za one kojima su govorili da ih skejt nikada nigdje neće odvesti, a njihov cilj uvijek je bio samo putovanje

SKY se tijekom godina mijenjao i prilagođavao, a sada je došlo novo vrijeme, vrijeme kada SKY postaje predvodnik generacije koja mijenja. Generacije koja nije ograničena godinama i nekim prošlim konvencijama, one koja se ne boji od svakog outfita napraviti statement, od svakog pokreta umjetnost i od svakog druženja after.

Novi izgled prati i poboljšani cola okus čiji će mjehurići pogoditi nepce i dati kick svim inovativnim idejama i osjećajima u kojima se može uživati istog trena. Spremna odvesti vas u neku novu budućnost, na neki drugi planet gdje vrijeme sporije prolazi, ova cola odlučila je biti ono što je - piće uživanja, ulice i svakoga tko se ne boji nositi tri broja preveliku jaknu. Bez obaveza i bez očekivanja. Ovdje je za one koji odvažno koračaju uredom, za one kojima jutro ne donosi novi dan nego samo nastavak večeri, za one kojima su govorili da ih skejt nikada nigdje neće odvesti, a njihov cilj uvijek je bio samo putovanje. SkyCola je njihova cola. Zašto? Jer SKY nije ni samo piće ni strana riječ za nebo. SKY je kultura koja se živi. Kultura unikatnosti i neustrašivosti, istraživanja i probijanja granica, rušenja svega onoga što su govorili da moramo biti.

 

Dok drugima vrijeme leti, nama prolazi sporije no ikad jer je svaki trenutak događaj u kojem želimo uživati i ništa nije slučajno, a to se osjeti i u novom uzbudljivom reklamnom spotu. Zato, vrlo jednostavno - SKY.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije