Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Ne dopustite da Vam bezubost kvari najljepše životne trenutke. Osigurajte si bezbrižan osmijeh u klinici Ortoimplant Dental Spa

Nedostatak zubi je problem koji ozbiljno narušava kvalitetu života. Od svakodnevnog skrivanja osmijeha do upropaštenih večera i obiteljskih okupljanja, bezubost jednako narušava Vaš društveni život kao i Vaše zdravlje
12. travnja 2021. u 08:58 853 prikaza
Ortoimplant Dental Spa
Foto: Shutterstock
Pogledajte galeriju 1/3

Uživanje u hrani palo je u zaborav, a nepraktične proteze stalni su podsjetnik na uskraćivanje i najjednostavnijih životnih užitaka. Zaboravite na skrivanje osmijeha i poboljšajte kvalitetu života uz dr. Zdenka Trampuša i njegov tim stručnjaka dentalne medicine u klinici Ortoimplant Dental Spa. Najnaprednije implantološke metode i višedesetljetno iskustvo vrhunskih stručnjaka vratit će Vam samopouzdanje u svega nekoliko termina. Stoga bezubost i proteze ostavite gdje im je i mjesto – u prošlosti!

Što su zubni implantati?

Najlakše ih je opisati kao umjetni korijen ugrađen u kost koji mijenja prirodni korijen zuba. Riječ je o biokompatibilnim titanskim umecima koji se vežu s kosti te se kirurškim postupkom ugrađuju u gornju ili donju čeljust. Na taj način je implantatu omogućeno da u potpunosti sraste s kosti i ponaša se kao njezin sastavni dio. Na jedan ili više implantata se dalje postavlja krunica ili most, a Vi ćete opet imati osjećaj i funkciju prirodnih zuba. Implantati štite Vaše zdrave zube, pomlađuju Vaš izgled te osiguravaju prijeko potrebnu strukturu Vašem licu. Održavanje oralne higijene nakon implantološkog zahvata je identično održavanju higijene prirodnih zuba. Proteze su stvar prošlosti, a sramežljivom skrivanju osmijeha ili izbjegavanju pogleda sugovornika je kraj.

Zubni implantati su dugotrajno rješenje koje podiže kvalitetu života, pristaju svima bez obzira na dob, vraćaju funkciju, ali i samopouzdanje. U klinici Ortoimplant Dental Spa koriste se najnaprednije implantološke metode i izvode se protetski radovi prema najvišem standardu, što jamči najbolju kvalitetu, ali i estetsku savršenost. Tim vrhunskih stručnjaka klinike Ortoimplant Dental Spa radi za Vas pod vodstvom dr. Zdenka Trampuša, a Vaša ugoda i zdravlje su im prioritet. O vrhunskoj vještini i stručnosti svjedoči više od 500 implantoloških zahvata na godinu te više od ukupno 1000 obavljenih All-on-4 i Zygoma All-on-4 kirurških zahvata u dosadašnjem rješavanju bezubosti.

Najsuvremenije implantološke metode na jednom mjestu!

Inovativna metoda All-on-4 omogućava potpunu rekonstrukciju zubnog niza na samo četiri implantata! Vaši budući zubi su softverski planirani te ćete se na taj način brzo moći vratiti svojim svakodnevnim obvezama. Primjenom najmodernijih operativnih metoda uklanja se potreba za nadogradnjom čeljusne kosti ili podizanjem dna sinusa.

Često se Ortoimplant Dental SPA tim susreće s problemima povučene kosti čeljusti - što se događa kada je pacijent duže vrijeme bezub. Pri dentalnim implantološkim zahvatima je ponekad potrebno i nadograđivati kost, ali uz najsuvremeniju Zygoma All-On-4 metodu ta prepreka se preskače, a samim tim nema ni potrebe za dugotrajnim procesom oporavka te trošenjem dragocjenog vremena na iščekivanje novog osmijeha.

Dr. Zdenko Trampuš je u svoju svakodnevnu kliničku praksu uveo još jedan novitet – pterigoidne implantate. Pterigoidna kost još je jedna pozicija koju koristimo u naprednoj implantologiji kao sidrište implantata u slučajevima atrofične gornje čeljusne kosti. Ova metoda iskorištava kost baze lubanje bez potrebe da se pacijent nepotrebno izlaže dugotrajnom procesu nadogradnje kosti.

Ortoimplant Dental Spa | Autor :

Koja opcija je idealna za Vas?

Dr. Zdenko Trampuš će Vas pregledati i savjetovati Vam idealnu opciju terapijskog rješenja za Vaš konkretan slučaj. Prvi pregled i dijagnostika su potpuno besplatni, a uključuju snimanja RTG ortopantomogramom i CBCT, interpretaciju istih te individualni prijedlog terapije. Nakon obavljenog kliničkog pregleda usne šupljine i analize, dr. Zdenko Trampuš prezentirat će Vam plan terapije koja je potpuno neobvezujućeg karaktera.

Na prvi, besplatni pregled, naručite sebe ili svoje bližnje na brojeve telefona +385 99 4803 700, +385 1 3703 498 ili putem kontakt forme na službenoj stranici.

Posjet stomatologu može biti i opuštajuće iskustvo uz jedinstveni Dental Spa koncept!

Stomatologe se inače ne povezuje s wellnessom i opuštanjem, ali uz Dental Spa koncept je i ta vizija postala stvarnost.

Klinika Ortoimplant Dental Spa nudi i relaksirajuća spa-iskustva kako biste bili opušteniji prilikom pripreme za stomatološki tretman te kako biste se brže oporavili nakon istog. Svaki operativni stomatološki tretman počinje limfnom drenažom koja će Vam pomoći da se brzo vratite svojim dnevnim obvezama i svakodnevnom životu. Zašto limfna drenaža? Ona ublažava simptome natečenog tkiva, bol, tjeskobu i stres, a poboljšava cirkulaciju i, najvažnije, opušta Vas.

Ortoimplant Dental Spa | Autor :

Nakon zahvata čeka vas jedinstvena terapija kisikom i biomagnetnom rezonancijom. Tim metodama se jača imunitet i povećava se opskrbljenost stanica kisikom čime se ubrzava oporavak čak do osam puta.

Dental Spa koncept je ovdje kako bi Vam čitavo iskustvo bilo ugodno i sigurno ćete ovakav pristup pamtiti do kraja života. Manje boli, više zadovoljstva.

Nemojte čekati…

U klinici Ortoimplant Dental SPA, uz tim vrhunskih liječnika i najnapredniju tehnologiju, dostupno Vam je sve na jednome mjestu! Kompleksne rekonstrukcije i funkcijske terapije, endodoncija, implantološki i kirurški zahvati, ortodoncija, estetski zahvati i protetika, uz cjelokupnu RTG-dijagnostiku, a tu je i zubotehnički laboratorij.

Zakoračite u svoju nasmijanu budućnost odmah!

Naručite se na besplatan pregled na brojeve telefona +385 99 4803 700, +385 1 3703 498 ili putem kontakt forme na službenoj stranici.

Zagreb: Tomislav Tomašević sa suprugom, roditeljima i bratom
Iva Mertić Tomašević
Tko je izgledna prva dama Zagreba? Kada ga je tek upoznala, mislila je da Tomislav nije za vezu
CAMPGO Campers
PROMO
Hrvati prigrlili trend kampiranja