Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Gourmet

Naučite od chefa: Ovako se radi savršena kajgana

Tajna je i u jednom sastojku koji se dodaje kada se jaja već malo ispeku.
15. srpnja 2021. u 07:00 0 komentara 5306 prikaza
Foto: shutterstock

Robbie Bell, profesionalni britanski kuhar koji trenutno radi u Melbourneu, otkrio je svojim pratiteljima na društvenim mrežama koja je tajna savršene kajgane.

Iako je jelo inače jednostavno, Robbie smatra da se treba pažljivo i polako raditi da bi ispalo ukusno. 

Prvo je razbio i umutio 4 jaja, a zatim je stavio tavu na srednju vatru i otopio kocku maslaca. 

Pogledajte video:

@robbiebell8

I like my Scrambled Eggs sloppy and with fresh dill. #tiktokfood #tiktokrecipies #tiktokcooking #breakfast #learnontiktok

♬ original sound - 🔪 Robbie Bell 🥘

Dodao je jaja i cijelo vrijeme ih je miješao silikonskom lopaticom jer, kako kaže, morate ih stalno nadgledati. Nije dobro ubaciti jaja u tavu i otići raditi neke druge stvari.

Kada su se jaja malo ispekla, dodao je žlicu kiselog vrhnja i nastavio miješati. Na kraju još dodaje sol, papar i usitnjeni kopar. I to je to!

Muškarac preminuo nakon što je potamanio 50 jaja, jednu ženu ugušilo tvrdo kuhano:

1 / 1
Ilustracija
Da mu bude lakše... Smijati se ili plakati: Otac joj dao ime po svojoj ljubavnici, a objašnjenjem šokirao Odgađaju pospremanje Jeste li među njima? Ovi ljudi ne mare za nered oko sebe, tvrdi astrologija Kako se opustiti Dugo niste ni sa kim spavali i i brine vas jeste li 'zahrđali'? Evo što savjetuju stručnjakinje
EKSKLUZIVNO
Večernji objavljuje: Ovo su najopasniji trenuci na cestama snimljeni HAC-ovim kamerama
AUTOFLOTA
Jednostavno do vozila
Poslovni najam: Prava ušteda kod nabave vozila, a evo i zašto
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.