Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grozni partneri

Nakon prekida s partnerom, iskreno ispričala: 'Bogati muškarci su najgori ljubavnici'

Instagram
29.06.2020.
u 16:40

Tvrdi da su bogati muškarci najgori ljubavnici te da nisu vrijedni ugodnog života i novaca.

Jana Hocking (34) iz Australije nedavno je bila u vezi sa starijim muškarcem koji je bio ‘iznimno financijski stabilan’. Ipak, da nije sve u bogatstvu i luksuznim stvarima poput Range Rovera i kuće na plaži, uvjerila se i sama radijska voditeljica koja je vrlo brzo prestala biti sretna u svojoj vezi i počela tražiti novog partnera, prenosi The Sun. 

U svoj knjizi ‘Zašto su bogati muškarci grozni ljubavnici’, Jana objašnjava koje probleme je ona imala sa svojim bogatim partnerom te koje su to stvari koje su je na njemu odbijale, uključujući što nije divljao kad je izlazio sa svojim prijateljima.

- Vjerujem da je za ovakve muškarce pravilan termin ‘jednorog’, oni su predobri da bi bili istiniti. Moj partner previše se slagao sa mnom. Ja volim raspravu i slušati tuđe razmišljanje, ali on je prihvaćao sve što sam mu rekla - ispričala je Jana. 

Zbog toga ona je morala planirati sve, izlaske, putovanja, spojeve i druženja. - Jednog dana sam se probudila i vidjela kako me gleda i čeka da mu kažem što će raditi tog dana. Tada sam znala da on nije pravi muškarac za mene. Znala sam da prekid s njim ne znači samo da neću imati partnera, već da se odričem i ugodnog života. Odrekla sam se lijepe kuće za svoj jednosobni stan. Razmišljala sam da se udam za njega i osnujem obitelj jer je on to htio - kaže Jana.

Otkako je prekinula sa svojim partnerom, često se pita je li ugodan život s bogatim partnerima stvarno vrijedan ovakvog odnosa. - Isplati li se zbog odnosa i novaca biti s nekim u vezi? Nažalost, ne - tvrdi Jana.  Sada kada bira partnere, prvo se pita ‘mogu li pored ovakve osobe sjediti u avionu tijekom dugog leta’. 

- To je jako jednostavno pitanje, a ako je odgovor da će me izluditi, odmah se mičem od takvih osoba, objasnila je.

Dariju multipla skleroza nije spriječila da prehoda hodočašće od 600 km:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije