Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Potrošila više od 400 tisuća kn na operacije: Novac zarađuje vrijeđanjem muškaraca na internetu

"Nađem se s muškarcima kod bankomata, oni upišu svoje pinove i ja uzmem koliko god novaca želim."
18. lipnja 2020. u 11:35 1 komentara 8702 prikaza
Foto: Instagram

Sofia Lips iz Ujedinjenog Kraljevstva potrošila je više od 425 tisuća kuna na plastične operacije, ali ne planira prestati s njima. Do sada je imala brojne zahvate na svojim usnama, obrazima, bradi, čeljusti, nosu pa čak i obrvama. Želi promjenu od glave do pete i spremna je napraviti sve kako bi to ostvarila, prenosi mirror.co.uk.

“Kako sam transeksualka, ima nekoliko dijelova lica koji mi se ne sviđaju pa ću ih promijeniti. Iako već godinama idem na plastične operacije, ovo je tek početak za mene. Imat ću promjenu od glave do pete i želim jako ekstreman izgled”, ispričala je Sofia. Sljedeća operacija koju je planirala bila je povećanje grudi, s kojima će dobiti svoje ‘grudi iz snova’. No operacija nije jeftina, a Sofia je pronašla neobičan način da zaradi novac.

Mjesečno zaradi i do 40 tisuća kuna prodajući svoje slike, ali najviše novaca zaradi vrijeđanjem i ponižavanjem muškaraca. Pronašla je zajednicu u kojoj muškarci šalju novce ‘snažnim i moćnim ženama’, koje ih zauzvrat vrijeđaju i zadaju im ponižavajuće poslove. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💋

Objavu dijeli Sofia.lips 💋 (@sofia.lips)

“Moj se svijet potpuno promijenio. Jedno jutro dobila sam poruku od muškarca koji me pitao što može napraviti za mene danas. Rekla sam mu da mi pošalje 1700 funti (oko 15 tisuća kuna) i cijeli dan šalje poruke ‘Moram poštivati gospodaricu Sofiu’. Cijeli dan ih je slao, a ja sam dobila novac”, otkrila je Sofia.

Otkako se pridružila ovoj zajednici dobila je mnogo neobičnih zahtjeva, ali najčudnije od svega je što joj neki muškarci daju novce samo jer ih je pitala. Nađu se kod bankomata, oni upišu svoj pin i ona može uzeti koliko god novaca želi s njihovih računa. “Neki muškarci su stvarno čudni. Zahvaljuju mi jer sam im uzela sve novce koje su imali i nastave sa svojim danom. Stvarno je ludo, ali obožavam ovaj posao”, otkriva Sofia. 

Također je otkrila kako joj muškarci često šalju romantične ponude, uključujući i prosidbu na brak, besplatna putovanja i odlazak u šoping. “Bilo je muškaraca koji su tetovirali moje ime bez da sam ih uopće poznavala, karte od aviona su mi stizale na adresu i poklonjena su mi dva automobila, ali ne znam voziti pa sam ih prodala”, priznala je Sofia.

Dariju Gašparović multipla skleroza niije zaustavila da prehoda hodočašće od 600 km:

Ne planira stati Na operacije potrošila gotovo 700 tisuća kn: Nakon vagine, želi imati i najveće grudi Voli taj osjećaj Potrošila 375 tisuća kuna da bi izgledala kao popularna lutka: 'Nos mi je toliko malen da sam se skoro ugušila' Wiener osiguranje Dopunsko zdravstveno Mini vodič kroz medicinske usluge: Kako i koje preglede možete obaviti bez čekanja?
Na Papuku pronađena dva smrznuta tijela
NEZAPAMĆENA TUGA
Detalji tragedije na Papuku: Smrznuti muškarci bili su šogori. Nosili su tenisice i bili bez jakni
Priprema vozila za zimu
ZIMSKA NJEGA
Posvećujemo li svojim vozilima zimi dovoljno pažnje