Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što kažete?

Na Twitteru pokrenuta rasprava o korištenju paste za zube: Kako je pravilno istiskivati sadržaj iz tube?

Twitter/Arhiva VL
18.05.2021.
u 11:30

Psiholozi kažu da ovako sitne navike zapravo puno govore o našem mentalnom zdravlju.

Jedan korisnik Twittera pokrenuo je komentare i raspravu nakon što je, u šali, objavio fotografiju tube kaladonta koja je zgužvana i iskrivljena uz opis: "U vezi sam s monstrumom koji ovako stišće kaladont."

Nije dugo trebalo da netko prokomentira kako je ovo definitivno okidač za prekid jer bi se pasta za zube trebala istisnuti tako da sadržaj tube ostane ravnomjerno raspoređen, bez gužvanja, a ostali korisnici složili su se s tom teorijom.

"To je deal-breaker", napisao je jedan korisnik, a on je odgovorio da je zamijenio toleriranje ovoga za toleriranje nekih njegovih mana.

Je li način na koji stišćemo pastu za zube zaista bitan i govori li nešto o nama? Kako tvrde psiholozi, da!

Kažu da je 40 posto našeg ponašanja stvar navike, a ne svjesne odluke. Ono što smatrate beznačajnim radnjama koje obavljate svakodnevno zapravo govori puno o vašoj osobnosti i mentalnom stanju - a jedna od tih stvari je i trošenje paste za zube.

Žena rodila u snu: "Moja kći praktički se rodila samostalno"

Foto: Twitter/Arhiva VL

Ako neravnomjerno stišćete pastu, vrlo ste kreativni i umjetnički tip. U svemu pronalazite ljepotu, ali vam je teže držati se strogog plana, točnosti i urednosti. Vrlo ste optimistični i otvoreni, ali često mijenjate raspoloženje.

S druge strane, ako ste osoba koja kaladont troši i stišće ravnomjerno, volite biti sami, veliki ste sanjar i umjetnik. Ponekad se čini kao da živite u nekom vlastitom svijetu, nježni ste, jednostavni i pomalo osjetljivi, ali imate puno razumijevanja i tolerancije za druge. Uvijek ste prepuni ideja i misli koje volite dijeliti s drugima.

Postoje i oni koji je rolaju od kraja prema otvaraču, a psiholozi za njih kažu da brinu o drugim ljudima, perfekcionisti su i paze na svoje stvari te ih pažljivo troše i koriste. Navikli su raditi puno i naporno, a okolina se na njih može uvijek osloniti. Dom im je jako dobro organiziran i čist, dok su one osobe, koje stišću od sredine uvijek u nekoj gužvi, nisu baš najuredniji niti organizirani, prenosi BS.

Pasta za zube će isušiti prištić? Razotkrivamo najčešće beauty mitove:

1/3
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije