Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Online zlostavljanje

Ženu napali na društvenim mrežama jer smatraju da je suprug prezgodan za nju: 'Kako može biti s tobom?'

Instagram/ Kate & Matthew
17.05.2021.
u 16:25

Svog je supruga, kaže TikTokerica, upoznala dok je bila puno mršavija, a od kad su skupa dobila je čak 40 kilograma: no to njemu uopće nije bitno

TikTok korisnica Kate odlučila je prošle godine na toj platformi otvoriti zajednički račun sa svojim suprugom Matthewom i tamo dijeliti neke detalje iz njihovog zajedničkog života, no ubrzo se našla na meti raznih 'hejtera' i podrugljivih komentara.

Rekla je tako da su joj, od kad je sa suprugom otvorila zajednički TikTok profil, mnogi govorili kako nema šanse da joj je baš on muž te su ružno komentirali njenu debljinu i njihovu vezu - pa im je ona u svom viralnom videu odlučila odgovoriti.

- Niste ni pomislili da on možda misli da sam lijepa? - rekla je Kate i dodala da je uz to i diplomirani inženjer, te da je jako dobra osoba.

Svog je supruga, ispričala je TikTokerica, upoznala dok je bila puno mršavija, a od kad su skupa dobila je čak 40 kilograma: no on je, kaže, 'stvarno super dečko i ništa mu od toga nije bitno...'

@k8andmatthew

highly related to @jaronmyerscomedy so here's my take.. and that's on keeping your standards high ladies 🥰 ##dramaticmoments ##husbandwifecomedy

♬ BGC Drama Effect - whozmanzz

Zato je Kate i svim svojim pratiteljima, prenosi The Sun, poručila da se ne podcjenjuju i da je svatko lijep na svoj način, te zaslužuje imati nekog tko će ga stvarno voljeti.

Mastercard i bunq zajedničkim snagama u borbi protiv homofobije, bifobije, interfobije i transfobije

1/6

Njen je video brzo postao viralan, a većina je u komentarima TikTokerici poručila da je 'prekrasna' i da se 'ne zamara zbog nekolicine hejtera...'

- Mislim da ste preslatki zajedno, ignorirajte 'trolove' - poručio joj je jedan TikToker, a većina drugih također se složila kako se ni ona ni nitko drugi zbog ničijeg mišljenja ne treba mijenjati. 

@k8andmatthew

not me reposting bc the sound is trending again and I love this and I wish I could've actually gone to prom with him🥰🎵🎶 ##highschoolmusical ##prom

♬ HIGH SCHOOL MUSICAL TREND - Aliyatudisco

U drugom je videu Kate ispričala da je svog supruga, inače vatrogasca, upoznala online preko jedne dejting aplikacije, a dodala je i da su se oboje zaljubili na prvi pogled, čim su se prvi put vidjeli.

Ispričala je i da je za vrijeme školovanja bila 'debeljuškasta štreberica' pa nije puno izlazila, što joj je danas drago jer joj se čini da je tako trebalo biti, jer je 'čekala' njega.

- Ipak, nas dvoje nikad ni ne bismo završili skupa da ja nisam vjerovala u sebe i u svoj izgled i druge vrijednosti: pa sam imala toliko samopouzdanja da sam čak mislila kako bi bilo šteta da predugo budem sama... - ispričala je TikTokerica.

Milanović i Plenković stalno spominju "prodavanje boze". Znate li što je boza?

Komentara 5

MM
Marljivi mrav
17:43 17.05.2021.

Postoji i offline zlostavljanje.

MO
montello
15:40 18.05.2021.

Nije bitno.sta one misle nego on

NE
Neonacionalist
17:01 17.05.2021.

Debeljuce bez kompleksa su najbolje zenske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije