Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Muškarac izazvao burnu raspravu: Zabranio curi da koristi tampone, ali tvrdi da ima dobar razlog

Iako ima opravdane razloge zašto ne želi da njegova djevojka koristi tampone, mnogi su ga napali zbog tog mišljenja.
11. siječnja 2021. u 15:29 1 komentara 1884 prikaza
Foto: shutterstock

Jedan muškarac izazvao je burnu raspravu na društvenim mrežama kada je otkrio da je svojoj curi zabranio jednu stvar - da koristi tampone. Tvrdi kako ima dobre razloge za to, ali mnogi se nisu složili s njegovim mišljenjem, kako prenosi The Sun.

Ovaj 27-godišnjak na Redditu je podijelio svoj problem te pitao korisnike je li u pravu sa svojim ponašanjem. Međutim, odgovori su bili podijeljeni.

Ono kad muškarac pametuje ženama: Dovoljno vam je 7 tampona tijekom mjesečnice:

1 / 1
Tamponi

Naime, on je ispričao kako njegova djevojka često spava s tamponima te ih zaboravi mijenjati tijekom dana pa se on boji da će dobiti sindrom toksičnog šoka, koji može biti iznimno opasan.

- Nemam problema sa ženama koje koriste tampone, ali imam s njom. Postoji nekoliko razloga za to. Spava s njima, ne mijenja ih dovoljno često i ponekad nosi jedan tampon cijeli dan. Mislim da je zaboravna. Ili ne shvaća rizik dovoljno. U stresu sam zbog toga jer se bojim da će joj biti loše. Nikada joj nisam ništa branio do sad - napisao je u svojoj objavi.

Nakon što je pričao o tome sa svojom djevojkom, ona je poludjela na njega. Optužila ga je da je pokušava kontrolirati te da nema pravo glasa o tome koje higijenske proizvode ona koristi. Iako se slaže s njom u tom dijelu, smatra da je u pravu jer se radi o njezinom zdravlju.

- Jednom je zaboravila da ima tampon i stavila još jedan. Tada joj je pomogla prijateljica pa nije morala kod liječnika. Kada spava s tamponom, nosi ga i prije nego što idemo spavati. Znam koliko tampon može stajati i da ona premašuje tu granicu. Sada sam stvarno na rubu i osjećam da bi ovo mogla biti stvar zbog koje ćemo prekinuti, jer ne mislim popustiti - zaključio je.

Njegova objava prikupila je nekoliko tisuća komentara te izazvala burnu raspravu i podijeljena mišljenja. - Ova neodgovorna djevojka će dobiti sindrom toksičnog šoka i on više neće imati curu. Ima opravdan razlog za brigu - komentirala je jedna djevojka, dok se druga složila: - Shvaćam zašto to govori jer stvarno ne bi trebala koristiti tampone. -

Ipak, neki se nisu složili. - Ne slažem se s tobom. Mislim da ti je mišljenje takvo jer se radi o tamponu - napisala je jedna djevojka, a druga se složila: - Ne trebaš upravljati njezinom menstruacijom. Pročitaj ovo svaki put kad joj želiš prigovoriti. -

Stalno vam se čini da tlo drhti pod nogama? Stručnjaci tvrde da su to fantomski potresi:

Zanimljivo Znanstvenici otkrili zašto muškarcima treba duža pauza između odnosa - i nije ono što mislite Tjedni horoskop Ovnu je vrijeme za odlazak u prirodu, Blizanac treba odmor od treninga, a Jarca čeka kratko putovanje Za veće uzbuđenje 'Lijeni pas' i 'Oslobođeni misionar': Jeste li isprobali ove poze u seksu?
Zagreb: Tomislav Tomašević sa suprugom, roditeljima i bratom
Iva Mertić Tomašević
Tko je izgledna prva dama Zagreba? Kada ga je tek upoznala, mislila je da Tomislav nije za vezu
HUO
SAMO NA VEČERNJI TV-U OD 13 SATI
Doznajte kako se možete osigurati i financijski zaštititi od privatnih i poslovnih rizika
  • ABER:

    I ovom slucaju doista vrijedi ona izreka: "nije bolest Sve sto boli"