Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševljena je

Mama isprobala viralan TikTok trik za tjeranje komaraca: ‘Tako dobro djeluje!’

Shutterstock
14.08.2023.
u 12:30

Tvrdi da to sada nosi svugdje sa sobom jer ju komarci stalno 'napadaju'

Majka dvoje djece isprobala je viralan TikTok trik koji tjera komarce, te tvrdi da je djelovalo tako dobro, da sada nosi sredstvo protiv insekata posvuda sa sobom, piše The Sun

Naime, mlada majka Destiny (@beefstiny) ima dvoje djece mlađe od dvije godine. Ponekad to može biti gnjavaža, pogotovo kad ih izvede vani. Nažalost, nakon što sunce zađe, bube izlaze. U videu na TikToku isprobala je trik koji odbija komarce i omogućuje joj da nastavi zabavu s djecom.

@beefstiny We have baby monitors and we are closer to them being outside than we are if we were in our room so SHHHH #sahm #sahmlife #motherhood #2under2life #momlife #momcommunity #relatablemama ♬ On An Evening In Roma (Sott'er Celo De Roma) - Remastered - Dean Martin

Destiny se snimila kako jede komad pizze dok mjehurići lete oko nje. U podnaslovu je napisala da ju je TikTok naučio da komarci mrze mjehuriće. "Dakle, imate aparat za mjehuriće i možete napraviti pizza party vani kad vaša djeca zaspu", pisalo je. Neki su ljudi ponudili vlastite savjete, dok su drugi cijenili njezin savjet, te priznali da će ga morati probati. 

"Isprobala sam svašta, ali to još nisam. Morat ću jedan dan", komentirala je jedna korisnica. "Haha radi li?!" upitao je drugi gledatelj, a Destiny mu je odgovorila: "Da!! Jako dobro. Živu me pojedu ako sam vani nakon 17 sati, tako da sada nosim ovo posvuda sa sobom."

Mama pokazala što radi s djecom kad treba vrijeme za sebe: 'Ubacim ih u kartonsku kutiju!'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije