Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slažete li se s njom?

Majku kritizirali zbog strogog pravila oko otvaranja poklona na Božić: ‘Djeca smiju otvoriti jedan dar u sat vremena’

Shutterstock
23.12.2022.
u 11:30

Ocu se to ne sviđa i on bi da darove radije otvaraju zajedno i naizmjence

Jedna mama našla se na udaru kritika zbog svog neobičnog pravila otvaranja darova na Božić, a mnogi roditelji su joj poručili da je nepravedna. Naime, otac je na Redditu objavio kako njegova supruga želi otvarati darove tijekom dana kako bi božićno uzbuđenje potrajalo dulje, ali on se s tim ne slaže i smatra je da je čarolija u tome da sve darove otvaraju zajedno i naizmjence, piše Mirror.

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi!

1/6

- Otvaranje darova kod nas je uvijek dosadno. Moja žena voli da djeca poklone otvaraju svakih sat ili dva, dok ja radije samo sjednem i naizmjenično ih otvaram sve. Iskreno, to mi malo ide na živce. Kakav je vaš postupak za darove? - napisao je u objavi.

Mnogi korisnici Reddita bili su zbunjeni, te su se pitali zašto je mama imala tako stroge zahtjeve za ideje za darivanje.

- Jedan na sat? Što radite nakon što otvorite poklon da napunite ostatak sata? - upitao je jedan zbunjeni korisnik.

Otac mu je na to odgovorio da kada djeca otvore poklone, mogu izabrati hoće li se malo igrati s tim do otvaranja sljedećeg poklona.

- Zar ovim ljudima treba po deset sati da otvore sve darove? To je suludo - komentirao je drugi korisnik.

Drugi su pak istaknuli da obitelj možda ne razmjenjuje toliko darova, pa ih rašire po danu kako bi izgledalo kao da ih ima više, no nekima se to objašnjenje nije svidjelo. 

- To svejedno nema smisla. Zabava je u tome da otvorite sve darove ujutro i onda provedete ostatak dana igrajući se ili noseći ono što ste dobili. Ovo je nepravedno prema djeci - dodala je treća korisnica. 

Božićna bajka! Ova kuća ima čak 50 000 božićnih lampica i svi su dobrodošli posjetiti je!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije