Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Trgovci o muževima koji varaju: "Uglavnom za Božić kupuju istu stvar za ženu i za ljubavnicu!"

@shannonhillnews
22.12.2022.
u 14:30

U Chanelu je to uvijek parfem Coco Mademoiselle. Nikada Chanel 5 ni Chance. Uvijek Coco Mademois, kaže prodavačica iz luksuzne trgovine.

Iako obično na platformi objavljuje vijesti o slavnim osobama koje uđu u trgovinu, prodavačica u Chanelu, TikTok korisnica Shannon Hill nedavno je otkrila jednu informaciju o kupovnim navikama nekih muškaraca koji tamo zalaze.

“Počela sam raditi sa samo 19 godina, ali sam ovo brzo naučila”, rekla je Hill.

Konobari poručuju: Nemojte ovo raditi, od toga nam se diže kosa na glavi

1/8

Ispričala je kako muškarci često u ovo doba godine dođu u Chanel i traže njihov omiljeni proizvod za svoje supruge jer trgovina sve ima zapisano u svojoj arhivi.

No mnogi od njih, dodala je, svojoj ženi kupe njen omiljeni miris, a onda isti taj miris kupe i za svoju ljubavnicu.

“Znate zašto? Jer ne žele da im kuća ljubavnice miriše drugačije pa da im žene to primjete”, objasnila je.

@shannonhillnews It’s tea time ladies! 🫖 #storytime #holidayseason #fyp #cheatinghusbands ♬ original sound - Shannon Hill

A ti muškarci, dodala je, uvijek kupuju isti Chanelov parfem.

"Uvijek je to 'Coco Mademoiselle'", kaže Hill. “Nikada nije 'Chanel 5', to kupuju svojim mamama. Nikada 'Chance'. Uvijek 'Coco Mademoiselle'...”

“Godinama sam radila u prodavaonici luksuznog nakita i muževi su činili istu stvar. Uvijek je bilo smiješno vidjeti ljubavnicu koja dolazi nakon Božića i mijenja ogrlicu ili narukvicu za nešto što joj je stvarno i sviđa”, dodala je jedna korisnica.

"Isto je i u restoranima", napisao je konobar. “Nedjeljni ručak sa ženom i djecom, a pauze za ručak i sat vremena za koktele s ljubavnicom!”

'Moderna baka': Prekrivena je tetovažama i piercinzima, a u zube je ugradila i - dijamante

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije