Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBIJANJE TABUA

Koliko ste hrabri? Otkrivamo koje su najčešće igračke u seksu i kako se koriste

Seks
Foto: Thinkstock
01.04.2017.
u 22:00

Priznajte, postoji nešto vrlo seksi u činjenici da dominirate nad partnerom, a ako se nalazite u poziciji 'potlačenog', uzbuđenje koje ćete osjetiti ne znajući što vaš partner sprema atmosferu će dovesti do usijanja!

Možda ne želite priznati kako vam je seks dosadan i smatrate kako su igračke previše 'perverzne' za spavaću sobu, ali ponekad su baš takvi mali začini dovoljni da razbuktaju ugaslu strast. Ovo je 5 igračaka koje će vaše ekshibicije u krevetu odvesti na novu razinu!

1. Lisice, povezi...

Ako u svoj seksualni život želite unijeti samo malo začina, ili niste dovoljno hrabri za neke druge spravice, dobre stare lisice pravo su rješenje. Još ako svemu dodate povez za oči, vaša će ljubavna igra izgledati kao scena iz 50 nijansi sive. Priznajte, postoji nešto vrlo seksi u činjenici da dominirate nad partnerom, a ako se nalazite u poziciji 'potlačenog', uzbuđenje koje ćete osjetiti ne znajući što vaš partner sprema atmosferu će dovesti do usijanja!

2. Prstenovi za penis

Takozvani 'prstenovi' za penis dolaze u različitim veličinama i napravljeni suod različitih materijala. Osim što vibriraju pa pružaju muškarcima i njihovoj partnerici više uživanje, zaslužni su i za dulju erekciju.

Foto: pixabay

3. Vibratori

Nije točno kako su vibratori zamjena za muškarca. Oni se mogu odlično uklopiti u vođenje ljubavi između parova. Koliko su vibratori 'napredovali' može se vidjeti u različitim dizajnima koji će istodobno stimulirati više točaka i donijeti - više uživanja.

4. Lubrikanti

Predrasuda je kako se lubrikant upotrebljava samo kad ste 'dolje' suhi. Istina je kako on znatno popravlja seks, kako za muškarce tako i za žene. Treba naglasiti i kako je koža najveća erogena zona pa je poželjno lubrikant nanijeti na čitavo tijelo partnera, a zatim kliziti po njemu u glatkom ushitu!

5. Ekstenzije

Prije nego što pomislite kako napadamo vašu muškost, upozoravamo vas kako ekstenzije za penis ne služe samo povećanju muškosti. Ekstenzije najčešće imaju stimulator klitorisa kako bi povećao užitak partnerice i 'rukave' koji poboljšavaju samu penetraciju.

>> Razbijamo jedan od najvećih mitova o vagini: Kako seks utječe na njezinu veličinu?

>> Neugodno vam je biti gore? Evo što muškarci stvarno misle o toj pozi

>> Razbijamo jedan od najvećih seks-tabua današnjice: 7 zabluda o analnom seksu

>> Razbijamo još jedan tabu: najčešće zablude o oralnom seksu i spada li uopće pod seks?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije