Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ideje i savjeti za savršen dom i vrt

Dom i vrt
VL
PR
Autor
PR članak
20.11.2012.
u 11:05

Ako ste u potrazi za vlastitim domom, u prilogu Dom&Vrt pročitajte koje su prednosti, a koji nedostaci života u stanu ili kući

Ovog četvrtka, u besplatnom prilogu Večernjeg lista Dom&Vrt donosimo vam priču iz stana Davora Klarića. Ovaj je poznati dizajner u 30-ak kvadrata objedinio svoj umjetnički atelijer, ured i dom i pokazao da i mali prostori mogu biti funkcionalni. Slobodno mu ukradite ideju, neće se ljutiti.

Ako ste pak u potrazi za vlastitim domom, u prilogu Dom&Vrt pročitajte koje su prednosti, a koji nedostaci života u stanu ili kući.

U ovim hladnim mjesecima malo tko u svom domu ne muči muku s vlagom. No, zahvaljujući savjetima stručnjaka, te se grozne i ne baš bezazlene pojave možete riješiti. Svi oni koji su poželjeli spasiti odbačenu biljku i napraviti samo svoj bonsai, u drugom dijelu mogu saznati još mnoštvo korisnih savjeta.

Zavirili smo i u dvorište Brođanke Ilke Tolić koja je strast prema sadnji povrća zamijenila onom prema sadnji cvijeća pa sada iza ograde skriva pravi mali botanički vrt.

Svi ljubitelji Vrtlarskog dnevnika moći će uživati u novoj kolumni Kornelije Benyovsky Šoštarić. Dakako, sve čitatelje pozivamo da nam šalju slike svojih vrtova, balkona i domova. Najkreativnije ćemo i nagraditi.

U četvrtak, samo u Večernjem listu, prilog Dom i vrt, s idejama i savjetima za savršen dom.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?