Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Gorička tvornica tjestenine KOLEDA - Tradicija, Kvaliteta i Modernost u Ključić Brdu

Gorička tvornica tjestenine KOLEDA
Tomislav Miletić/Pixsell
21.12.2023.
u 14:19

Omiljena domaća tjestenina od sada se proizvodi u modernom pogonu blizu Zagreba

Pod naslovom: "Više od 30 godina njegujući tradiciju, Gorička tvornica tjestenine KOLEDA otvorila je moderan pogon u Ključić Brdu, nastavljajući svoj put prema vrhunskoj kvaliteti i inovacijama."

Gorička tvornica tjestenine KOLEDA, koja već više od tri desetljeća njeguje tradiciju proizvodnje kvalitetne durum tjestenine, danas je otvorila vrata svog novog modernog pogona u Ključić Brdu. Ova tvornica, koja se ponosi stopostotnim privatnim vlasništvom, svoje mjesto pod suncem pronašla je na domaćem tržištu, konkurirajući i talijanskoj kvaliteti i cijenama.

Priča o uspjehu počela je još u 90-ima kada su otac i majka odlučili pokrenuti vlastiti posao proizvodnje tjestenine. Iz garaže u centru Velike Gorice, krenuli su s proizvodnjom koja se održala do danas, a danas tvornica KOLEDA ima široku paletu proizvoda s više od 15 različitih vrsta tjestenine.

Izvor videa: Cityportal.hr

Nedavno preseljenje u Ključić Brdo omogućilo je tvornici proširenje asortimana i povećanje obujma posla. Antun Kamenjašević, koji je preuzeo obiteljski posao, ističe kako su, zahvaljujući novim modernim strojevima, postigli značajan tehnološki napredak u proizvodnji tjestenine. Sada tvornica može postići brzinu pakiranja od 30 do 45 komada u minuti.

Kamenjašević naglašava da KOLEDA proizvodi premium tjesteninu od visoko kvalitetne durum pšenice s dodatkom jaja, pridržavajući se domaće recepture. Tvrdi da je njihova tjestenina treći po jačini brend u Hrvatskoj te da mogu konkurirati talijanskoj kvaliteti i cijenama, nudeći istovremeno vrhunsku kvalitetu po pristupačnim cijenama.

Osim po kvaliteti, KOLEDA se ističe i po prepoznatljivom imenu. Koleda označava običaj čestitanja u blagdansko doba, što se odražava i na vrhu pakiranja tjestenine gdje se nalazi lik mitskog bića Koleda, brige za dobar urod.

Svi ljubitelji vrhunske durum tjestenine sada mogu pronaći proizvode tvornice KOLEDA u gotovo svim trgovačkim lancima. Njihovo dugogodišnje iskustvo i predanost kvaliteti prepoznali su brojni kupci, a tvornica planira proizvesti impresivnih 600 tona tjestenine ove godine.

KOLEDA donosi na stol izdašne mirise i okuse jela pripravljenih s kvalitetnom durum tjesteninom koja se proizvodi po domaćoj recepturi s najmanje 15% jaja. Ova tjestenina, obogaćena tradicijom i predanošću, obećava zadovoljiti i najistančanija nepca, pružajući pravu poslasticu ljubiteljima tjestenine diljem Hrvatske.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije