Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedni horoskop

Velike prilike nalaze se pred rakovima, dok ovnovima sve ide nizbrdo

Zabava na plaži
Foto: Shutterstock
21.07.2014.
u 08:14

Najsretniji znakovi ovaj tjedan su Rak, Ribe, Blizanac

OVAN

LJUBAV: Utjecaji ljubavnih planeta na vaš privatni život bit će ovih dana uglavnom nepovoljni. Premda će vam se u jedan čas činiti da je moguće baš sve, već idući tren uvidjet ćete da nije moguće ništa. Ono što imate čuvajte, a sve ostalo izdržite.

KARIJERA: Na radnom mjestu svako malo pokazivat ćete borbeni stav pa nećete biti ugodni kolegama. Pokušajte na sve gledati mirnije i ne skačite na svaki postavljeni izazov. Vaš trud i upornost mogu se primijeniti i na diskretniji način.

ZDRAVLJE&SAVJET: Usvojite vježbe disanja.

OCJENA: LJ 3, K 4, Z 4

BIK

LJUBAV: Kad ste se istrenirali da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav. Malo ste zatečeni novonastalom situacijom, ali prilagodit ćete se. Svakome je draže biti s nekim nego sam. Ipak, ne prigovarajte čak ni onda kad osjećate da biste morali. Izostavite to.

KARIJERA: Ne oklijevajte ako treba nešto mijenjati. Učinite to na način koji je miran i postepen. Ako vas budu kritizirali, ne odgovarajte ne to, nego samo radite dalje. Važno je da imate jasan plan i da ga dosljedno slijedite. Uspjeh neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pričajte s ljudima.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

BLIZANAC

LJUBAV: Potpuno vam je jasno da volite i da vas vole. Jedino što se pitate dokle će to tako trajati. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju sklad koji možete živjeti. O vama ovisi hoćete li se okrenuti ka svijetlu ili ka tami.

KARIJERA: Kako tjedan bude odmicao, postajat će sve jasnije da vi imate znanja i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažirati. Ali taj angažman neće doći glatko jer će trebati proći još neke testove.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite strpljivi.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

RAK

LJUBAV: Lijep razvoj ljubavnih događaja ohrabrit će vas da organizirate zajednički izlet ili odlazak na neko zanimljivo mjesto za sebe i voljenu osobu. Bit će to melem kako za vas, tako i za drugu stranu. Oni koji su još sami na putu sreću ljubav.

KARIJERA: Pred vama je velika prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na vanjske okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširit ćete horizonte kao nikad do sada.

ZDRAVLJE&SAVJET: Mnogi će putovati. Uživajte.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

LAV

LJUBAV: Vjerojatno ćete pomalo otupjeti za ljubav ili za zahtjeve druge strane. Ona vas neće najbolje razumjeti, ali ne pokušavajte objašnjavati kako se osjećate. Najviše zato što je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.

KARIJERA: Sjetite se samo koliko ste postigli u prošlosti, a najviše zato da motivirate sami sebe za budućnost. Kad vam nude nešto veliko, a vi posumnjate da to nije moguće ili da vi to ne možete, sami sebi pravite zatvoren put. Razmislite o tome.

ZDRAVLJE&SAVJET: Postajte introvertirani.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

DJEVICA

LJUBAV: Nikako da dosegnete ono čemu težite u ljubavi, ali se barem nemojte boriti s nečim što nema smisla. Razlučite što je što, ali ne reagirajte pod svaku cijenu. Tek poslije imat ćete razloga da pokažete što osjećate i priliku da to učinite ispravno.

KARIJERA: Neki će biti iznenađeni važnošću posla koji je pred njima. Možda će se i uplašiti. Ipak, neka znaju da su svemu postavljenom sasvim dorasli. Ova prilika dobiva se rijetko i bilo bi prava šteta propustiti je. Nemojte previše analizirati. Radite.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bolje se organizirajte.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

VAGA

LJUBAV: Iako će vas sljedeći dani svako malo dovoditi u prilike da poboljšate odnose s ljudima oko sebe, vi sami bit ćete podložni neprimjerenim reagiranjima, te stoga i eliminiranju mogućih zbližavanja. Uz dozu samokontrole sve će ispasti bolje. Potrudite se.

KARIJERA: Privilegije kojim ste se nadali bit će tu, ali vi sami nećete biti sigurni kako ih iskoristiti. Više će to izgledati kao da vam se nešto nudi jer je to nečija dužnost ili jer su takva pravila. Oni pametniji zanemarit će takav stav.

ZDRAVLJE&SAVJET: Napravite zabavu za prijatelje.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

ŠKORPION

LJUBAV: Bit ćete pozivani na putovanja ili na društvena okupljanja izvan mjesta boravka, a baš tako biste mogli sresti osobu koja će vas zaintrigirati. Zato prihvatite pozive i budite otvoreni za ljubav. Oni u vezama bit će opušteni i zadovoljni.

KARIJERA: Prestiž koji vam toliko znači bit će vam nadohvat ruke, ali kad malo bolje razmislite, primijetit ćete da svemu tome nedostaje pravi sadržaj. Izvana sjaj, iznutra praznina. Oni zreliji među vama bit će tužni, ali i potaknuti da razmisle malo dublje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nije zlato sve što sja.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

STRIJELAC

LJUBAV: Vaš privatni život ovih će se dana vrtjeti oko putovanja ili gostiju koji vam dolaze u posjet. Kao da ćete zaboraviti da se može biti i udvoje. Potpuno ćete se predavati spomenutoj ekipi ili svojim koferima. Vaša najdraža osoba mogla bi vam to zamjeriti.

KARIJERA: Rado biste pokazali što znate, ali osjećate da nije još vrijeme za to. U pravu ste. Neke stvari doći će bolje do izražaja ako pričekate još samo malo. Zato ih zasad ostavite skrivenim, pa makar otrpjeli i poneku frustraciju.

ZDRAVLJE&SAVJET: Dolaze još bolja vremena.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

JARAC

LJUBAV: Neki bi mogli iskusiti slast tajne ljubavne veze ili svoju naklonost prema nekom skrivati jer tako određuju pravila ponašanja. U svakom slučaju, potpuno netipično za vas. Moralne dvojbe pratit će ovakvo stanje i danju i noću.

KARIJERA: Čini se kao da će svanuti, ali nikako da otpočne. Već vas hvata nestrpljenje da pokažete što sve znate. Još ovaj tjedan bit će potrebno nešto pripremiti ili dovršiti. Zato to učinite polako i sigurno. Već znate da će vas primijetiti kad-tad.

ZDRAVLJE&SAVJET: Zanemarite zločeste ljude.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

VODENJAK

LJUBAV: Pred vama su dani bogati ljubavnim iskustvima koja će za vas biti ugodna. Oni koji su još sami neka se svakako dotjeraju i izađu među ljude jer su šanse da nađu i dožive ljubav zaista povećane. Oni u vezama uživat će u sitnicama.

KARIJERA: Sve ćete se više zanimati za nove sustave koji bi mogli poboljšati rezultate onog što radite. Izgradit ćete nove planove u tom smislu. Borit ćete se za podršku drugih da ih provedete u djelo ili da ih barem pokrenete. Bit ćete na usluzi svakome.

ZDRAVLJE&SAVJET: Trebat će vam više sna.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

RIBE

LJUBAV: U ljubavi će vas većinom pratiti sreća. Male sumnje bit će prolaznog karaktera pa im nemojte pridavati značaj. Objektivno, vrata nečijeg srca vama su otvorena. Ne pravite sami sebi zatvoren put, nego idite tamo gdje osjećate da pripadate.

KARIJERA: Surađivat ćete se svima oko sebe i to vrlo učinkovito. Mnoge će oči biti uprte u vas i od vas će se očekivati. Neki će povući poteze koji će imati utjecaja na sve s kojim rade. Učinit će to i više nego uspješno i zato će ih drugi cijeniti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Oslobađat ćete se iluzija.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

>>Ovan će zavesti lavicu. Doznajte s kim ćete vi ovog ljeta doživjeti avanturu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije