Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podijelila korisnica

Domišljato TikTok rješenje za uredno složene cipele - treba vam samo jedna stvar

TikTok/ ash_mul
06.05.2021.
u 07:00

Našlo se naravno i onih koji su imali 'bolje' prijedloge, pa su ženama savjetovali da prostor uštede tako da - kupuju manje cipela - ali takvi komentari nisu dočekani s oduševljenjem

Svaka žena koja ima više od jednog para za sezonu zna koliko mjesta cipele mogu zauzimati - osim ako doma ima 'walk in' garderobu, naravno - i koliko traje traženje onih 'pravih' ako su u ormaru.

Jedna je žena zato na TikToku podijelila savjet kako cipele maknuti s poda gdje uvijek smetaju, ali da ostanu vidljive i lako dostupne. 

Korisnica @ash_mul u svom je kratkom videu pokazala svoju domišljatu ideju kako je od držača za ručnike - koji se mogu kupiti u svakoj trgovini s namještajem i kupaonskim potrepštinama - napravila police za cipele; jednostavno ih je pričvrstila na bočnu plohu svog garderobnog ormara i dobila improvizirane police na koje cipele taman stanu, a koje ne zauzimaju puno mjesta.

@ash_mul

You're Welcome 😊 ##hack ##storage ##shoes ##nike ##sneakers ##airmax ##lifehack ##storagehacks ##viral

♬ Aesthetic - Xilo

U videu se vidi da su cipele sad smještene odmah uz vrata njene spavaće sobe pa su i lako dostupne, a svaki se par vidi.

Uz to, uredno su posložene, pa su pratitelji pozdravili ovu ideju, prenosi The Sun.

Izabel Kovačić opet postavlja modne trendove, ova ogrlica od 2200 kn će sigurno biti novi hit

1/8

- Genijalno, sjajna i jednostavna ideja - piše jedna djevojka, a slažu i drugi koji kažu da će kod kuće napraviti to isto.

Ipak, našlo se naravno i onih koji su imali 'bolje prijedloge', pa su ženama na primjer savjetovali da prostor uštede tako da - kupuju manje cipela - ali takvi komentari nisu dočekani s oduševljenjem.

- Znam da sam fanatik, ali ne bih se mogla odreći niti jednog para - napisala je jedna djevojka, a autorica videa se našalila i da su joj tenisice koje je za ovaj video snimila (20-ak pari) - samo za teretanu!'

Jasmina je prva zagrebačka vatrogaskinja: "Nakon zagrebačkog potresa, bilo je najteže..."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije