Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro je znati

Čini se da cijelo vrijeme pogrešno slažemo posteljinu: Isprobajte ovu metodu i krevet će biti udobniji

shutterstock
01.10.2021.
u 07:00

Etiketa na plahti olakšat će vam oblačenje i skidanje posteljine.

Vjerojatno nikada niste pomislili da postoji ispravan i pogrešan način oblačenja jastučnice i plahte, ali nedavno je guru za uređenje doma, Liz, podijelila video na TikToku koji dokazuje suprotno.

Svaka plahta i presvlaka za poplun imaju etiketu na jednom kraju, a Liz preporučuje da taj kraj uvijek okrenete na donju stranu kreveta.

Etikete su zapravo stavljene na dužu stranu plahte koja treba biti s desne ili lijeve strane kreveta, a ne kod glave ili nogu, pa ćete ovako osigurati da se ne izvlači van. 

Neće se ni gužvati toliko pa će krevet samim time biti udobnije mjesto.

Mnogi su joj zahvalili na super triku jer, kako kažu, od kada su ga isprobali nemaju problem s mijenjanjem posteljine niti skidanjem plahte s madraca, prenosi The Sun.

@lizluxehome

Thank you @nowitsclean for this amazing tip! ##laundryhacks ##cleaninghacks ##howdidinotknowthis ##lifesavingtips ##lizluxehome

♬ Unbreakable (with Sam Gray) - Telykast & Sam Gray

Nesvakidašnji događaj: Žena je bila toliko pijana da je ušla u tuđi stan i legla u tuđi krevet

1/2
Ključne riječi

Komentara 1

JT
Jedan_tamo
10:08 01.10.2021.

Šta?!?!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije