Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobični ukrasi

Čime sve možete ukrasiti bor? Evo nekoliko ideja

kuglica, bor, božić
Foto: DPA/PIXSELL
24.12.2013.
u 07:46

Ako su vam dosadile obične kuglice, bor možete ukrasiti tematski.

Ukrašavanje božićnog drvca sastavni je dio svakog Badnjaka. No ako vam je dosadilo iznova ukrašavati bor na konvencionalne načine ili ste se možda zaželjeli nečeg drukčijeg, donosimo vam nekoliko ideja.

Tematsko ukrašavanje

Ako su vam dosadile obične kuglice, bor možete ukrasiti tematski.  Pri tom možete upotrijebiti stare božićne čestitke ili razglednice, ukrase od papira, ukrase od voća, slatkiše, obiteljske fotografije i štogod drugo vam padne napamet.

Ukrasi s porukama

Jedan od najdirljivijih načina da ukrasite božićno drvce da izgleda posebno je da na njega stavite ukrase s porukama namjenjenima članovima svojih obitelji. Pri tome poruke možete napisati na papir ili vrpce koje možete i obojiti.

'Uradi sam' ukrasi

Osim ukrasa s porukama, bor možete okititi i ukrasima koje ste ručno izradili. Možete ih načiniti od materijala poput papira, drveta itd., a bor možete ukrasiti i origami ukrasima.

Cvijeće i biljke

Bor možete ukrasiti i umjetnim cvijećem u boji po vlastitom izboru. Dobar dodatak uz to su i ukrasi napravljeni od tkanine, vrpce ili papira. Cvijeće možete obojiti i nekom sjajnom bojom kako bi pojačali efekt. Bor također možete ukrasiti i  češerima koje možete obojiti u neku boju da bi drvce izgledalo upečatljivije.

Bor od neobičnog materijala

Umjesto pravog ili umjetnog bora, bor možete napraviti od tkanine, knjiga, boca, kutija, papira za zamatanje poklona itd. Osim toga možete objesiti sliku božićnog drvca na zid ili kuglicama ukrasiti osušenu biljku ili suhe grane koje možete obojati u neku boju.

>> Najatraktivnije destinacije: Kamo otputovati za doček Nove godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije