Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Bezbrižno provedite ljeto i osigurajte dom uz popust do čak 50 posto!

Croatia osiguranje
13.06.2023.
u 13:46

Polica osiguranja doma vam pokriva troškove nastalih šteta i u sanaciju možete krenuti čim vam osiguranje isplati novac

Stiže sezona godišnjih odmora i iako vam je planiranje putovanja glavni prioritet, treba razmisliti i kako osigurati dom dok na nekoj ljetnoj destinaciji uživate u zasluženom odmoru. Kod kuće vas neće biti neko vrijeme i dok vas nema mogu se dogoditi neželjene situacije koji vam nakon povratka mogu stvoriti probleme i veće financijske troškove.

Najčešći rizici

Provale su česte tijekom ljetnih mjeseci jer provalnici računaju upravo na godišnje odmore i vrebaju prazne stanove i kuće.

Požar spada među najopasnije rizike i može izbiti bilo gdje u domu. Uzroci su brojni, a totalna šteta nastaje u roku samo nekoliko minuta.

Izljev vode je najčešći uzrok štete u domovima, a nastaje zbog curenja vode iz vodovodnih i kanalizacijskih cijevi. Sigurno ne želite da do izljeva vode dođe dok ste na godišnjem odmoru – do vašeg povratka šteta već može biti ogromna.

Prirodne nepogode poput poplava, bujica, tuča i oluja su sve učestalije, posebice zbog klimatskih promjena.

Kako osigurati dom?

Sve navedene, ali i brojne druge rizike ne možete predvidjeti ni spriječiti, ali možete umanjiti posljedice šteta koje uzrokuju. Najlakši i najbrži oporavak ostvarujete ako imate policu osiguranja. Polica vam pokriva troškove nastalih šteta i u sanaciju možete krenuti čim vam osiguranje isplati novac.

Više od 180.000 klijenata svoje nekretnine je osiguralo u Croatia osiguranju koje su prepoznali po brzoj i sigurnoj isplati šteta, brzoj obradi zahtjeva i jednostavnoj online prijavi. Ovisno o opcijama i paketima koje odaberete, vaša imovina bit će pokrivena štetama od požara, oluja i tuča, izljeva vode, puknuća cijevi, udara groma, provala, krađa, potresa te ostalih brojnih rizika, a detalje o policama pročitajte ovdje.

Policom Osiguranja doma osiguravate građevinski dio (svi građevinski dijelovi kuće ili stana, zidne i podne obloge poput pločica i parketa, instalacije, ugrađenu opremu poput bojlera, klima i solarnih ploča, ograde, nadstrešnice, sjenice i bazeni) i/ili stvari kućanstva (namještaj, kućanski aparati i uređaji, odjeća i obuća, novac, nakit i umjetnine, troškovi izrade osobnih isprava i dokumenata, zidne i podne obloge, rolete i stakla na prozorima i vratima).

A da ovo ljeto provedete bezbrižno, iskoristite akciju Croatia osiguranja koja traje do 18. lipnja i svoj dom osigurajte uz popust do čak 50 posto! Moguće je i plaćanje na 12 rata te pet posto popusta na jednokratno plaćanje.

U Croatiji štetu prijavljujete brzo i jednostavno 24 sata dnevno, a status obrade cijelo vrijeme možete pratiti putem aplikacije.

Više o ponudi pročitajte na stranicama Croatia osiguranja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije