Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
supernamirnica

Ako dosad niste imali iskustva s ovom namirnicom, krajnje je vrijeme!

Grejp
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
28.02.2014.
u 09:25

Miris ove namirnice "opija" muškarce, a pomaže i da se brže riješite suvišnih kilograma

Studija koju je proveo Smell & Taste Treatment and Research Foundation pokazala je da miris grejpa u muškom mozgu poremeti poimanje starosne dobi žena koje ga u tom trenutku okružuju, tj. dok je njihov mozak pod utjecajem mirisa grejpa, percipira da su žene šest godina mlađe nego što jesu.

I kako se pobrinuti da taj miris svakodnevno dopire do njih?

Počnite sa zdjelicom grejpa ujutro (i cijeđeni sok je dovoljan), radite piling kože od crvenog grejpa, i na kraju, stavite na kožu nekoliko kapi eteričnog ulja grejpa.

Također, studije su pokazale da ljudi koji konzumiraju polovicu grejpa tri puta dnevno, prije svakog jela, prosječno izgube 1,6 kilograma tijekom tri mjeseca. Povećate li njegovu konzumaciju, dok vježbate potrošit ćete 30 posto više kalorija.

>>Ovo je 5 namirnica koje jedemo na pogrešan način

>>Ove 3 vrste namirnica pokazale su preventivno djelovanje u borbi protiv tumora

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije