Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Post scriptum

Senka Kapetanović dobitnica Nagrade za književnost na društvenim mrežama

Foto: Facebook
07.09.2020.
u 10:18

Senka Kapetanović dobitnica je pete po redu Nagrade za književnost na društvenim mrežama Post scriptum.

Dobitnica nagrade za književnost na društvenim mrežama Post scriptum za 2020. godinu je Senka Kapetanović. 

Natječaj za dodjelu godišnje nagrade Post scriptum već petu godinu za redom raspisuje Udruga za kreakciju Kultipraktik. Nagrada se dodjeljuje na KaLibar bestivalu u Varaždinu, a sastoji se od nastupa na bestivalu, priznanja i objave knjige kod u izdanju Jesenski i Turk.

Natjecati se za nagradu svojim autorskim Facebook profilima ili stranicama mogu svi državljani RH prijavljeni na Facebook stranicu Nagrada Post scriptum za književnost na društvenim mrežama. Prijaviti se mogu autori/ce osobno, može ih prijaviti treća osoba ili žiri nagrade koji čine: Kruno Lokotar, Stanislava Nikolić Aras, Želimir Periš i Adrijana Vidić.

Svrha nagrade je poticanje i popularizacija književnosti na društvenim mrežama i u društvu.

Nagrada će ovogodišnjoj dobitnici biti uručena na KaLibar bestivalu u Varaždinu, koji će se održati od 24. do 26. rujna. Tada će biti predstavljena i zbirka poezije "Razglednice iz prašnjave republike" prošlogodišnje dobitnice Lidije Deduš.

Senka Kapetanović rođena je u Zagrebu 1967. godine. Osnovnu i srednju školu je uspješno završila.
Propisala u osnovnoj školi, dokumentirano na panoima škole "Grigor Vitez". Ponekad se bori
s tipfelerima, upiše studij biokemijskog inženjerstva pred kraj maratona se predomisli i vrati se na početak. Uzme olovku u ruke i odluči se posvetiti krasopisanju. Zanat pekla i još uvijek peče kod Dorte Jagić. Nikad nije naučila pisati biografije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije