Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavljuje poeziju

Rade Šerbedžija u karanteni vodi svoju Facebook stranicu

Foto: Screenshot
31.03.2020.
u 13:08

Rade Šerbedžija u doba karantene odlučio je preuzeti svoju Facebook stranicu i na njoj objavljivati priče, pjesme i glazbu.

Poznati glazbenik, filmski i kazališni glumac Rade Šerbedžija u karanteni je odlučio voditi svoju Facebook stranicu. Do sada, rekao je, nije se previše zamarao društvenim mrežama, a tek je nakon nekog vremena saznao da ima nekoliko stranica na Facebooku koje vode njegovi vjerni obožavatelji. 

- Srecu me ljudi svuda po svijetu i osim sto se obavezno slikamo,mnogi od njih kazu : Uostalom mi smo i prijatelji na Facebooku... Iskreno da kazem, nekada uopste nisam razumio o cemu govore a onda su me neki bliski prijatelji upozorili da imam nekoliko Facebook stranica po svijetu i objasnili mi sto to zapravo znaci...Shvatio sam da to neki od mojih iskrenih fanova vode i tako se zabavljaju. Jedna od mojih Facebook stranica je napravljena od mojih menadzera za muziku iz Slovenije i vidim da ima jako puno sljedbenika... Zahvaljujem se Kaly Kolonic koja je sve ove godine ovu stranicu vodila.... Ali, evo, ponukan ovim nemogucim katastrofama sto su nas sve skupa snasle i zabile i zatvorile u nase stanove i kuce,osjecam potrebu da se direktno javim mojim prijateljima i gledaocima tojest slusaocima i da pokrenem prvi puta svoju Facebook stranicu. Zelim da snimam neke pjesme i da pricam neke price da nam prodje vrijeme ....Da se druzimo i da cuvamo umjetnost u nama.... - napisao je Rade u svojoj prvoj objavi uz koju je stavio i prigodan video u kojem recitira svoju pjesmu "Na ružičastom papiru". 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije