Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Millennium trilogija

Procurio trailer Fincherove verzije filma "Muškarci koji mrze žene"

zenska-soba
31.05.2011.
u 13:42

Ispijena američka glumica Rooney Mara na prvi pogled djeluje sasvim uvjerljivo kao Lisbeth Salander

Fanovi trilogije "Millennium" Stiega Larssona jedva su dočekali prvi najavni video filma "The Girl With a Dragon Tattoo", američke adaptacije "Muškaraca koji mrze žene" u režiji Davida Finchera. Iako ga producenti još nisu otkrili javnosti, on je u drhtavoj, iz ruke snimljenoj verziji, ipak procurio na internet.

Iako se redatelj originalnih ekranizacija svim silama zalagao za angažman svoje glumice Noomi Rapace i u Fincherovu filmu, ispijena američka glumica Rooney Mara na prvi pogled djeluje sasvim uvjerljivo u kostimu problematične hakerice Lisbeth Salander, za čiju je ulogu nabildana Rapace izgledala - previše zdravo.

Glumac Daniel Craig u ulozi novinara Mikaela Blomqvista pak neodoljivo podsjeća na švedskog glumca Michaela Nyqvista, kojem je u švedskoj trilogiji lijepo legla glavna muška uloga.

Iako "nabrijani" trailer ne otkriva mnogo, on obećava mračnu, žestoku akciju u Fincherovu stilu. Odjavna parola reklamira ga kao ultimativni božićni "feelbad film", dok notorni crveni ekran na početku trailera sugerira da bi film mogao biti zabranjen mlađima od 18 godina!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije