Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predstava, &TD

Premijera "Mrzim istinu!" Olivera Frljića u &TD-u

Mrzim istinu
ustupio &TD
06.05.2011.
u 15:02

Glumci su ostali potreseni emotivnošću kojom su roditelji i sestra režisera Frljića reagirali na probe, ali još više neautentičnošću teksta koji su trebali izvoditi

Teatar &TD 26. svibnja u 20 sati prikazat će premijeru predstave "Mrzim istinu!" redatelja Olivera Frljića.

Predstava će publiku vratiti u vrijeme prije 24. travnja 1992. kada je autor napustio roditeljski dom u šesnaestoj godini. Godine izbjeglištva, prvi studiji, zasnivanje vlastite obitelji, početak profesionalne kazališne karijere te raspad obitelji daju uvid u unutarnje kompleksne odnose umjesto patetičnog prepričavanja jedne obiteljske povijesti.

Ansambl je proveo mjesec dana u Teksasu družeći se s Frljićevom obitelji koja tamo živi i promatrajući njihove dnevne rutine i razgovore. Napravili su nekoliko proba kojima su prisustvovali Frljićevi roditelji i sestra, koji su emotivno reagirali na probe.

U predstavi glume: Filip Križan, Ivana Roščić, Rakan Rushaidat i Iva Visković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije