Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posao na neodređeno

Poništen kontroverzni natječaj Muzeja grada Splita, sumnjalo se da je namješten

Ivo Cagalj/PIXSELL
07.01.2021.
u 11:06

Muzej grada Splira poništio je dio kontroverznog natječaja koji je pobudio sumnje.

Muzej grada Splita poništio je dio kontroverznog natječaja koji je objavljen 16. listopada 2020. za prijam na neodređeno vrijeme voditelja odnosa s javnošću za kojeg se, vrlo specifično, tražio Ekonomski fakultet i deset godina radnog iskustva.

Raspisan prije nekoliko mjeseci, odgođen zbog korone i nemogućnosti provođenja epidemioloških mjera pa sada poništen, natječaj je izazvao pozornost ne samo kulturnih nego i političkih krugova jer je zbog načina na koji su uvjeti opisani djelovalo kao da se ugovor na neodređeno na položaju voditelja odnosa s javnošću nekome namješta. Iz stožerne ustanove u kulturi Splita sada kažu da nijedan kandidat nije ispunio tražene uvjete.

Valja podsjetiti da nije poništen dio natječaja koji je Muzej raspisao za prijam dva kustosa i tri recepcionara. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije