Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najviše u Zagrebu

Konzum i Mercator oglasili prodaju ili davanje u zakup 95 prodavaonica

Konzum
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
06.08.2014.
u 15:29

Time ispunjavaju rješenje Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja (AZTN) iz ožujka ove godine

Konzum i Mercator-H danas su oglasili javnu ponudu za prodaju ili davanje u zakup 95 prodavaonica diljem Hrvatske.

Time ispunjavaju rješenje Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja (AZTN) iz ožujka ove godine u vezi dopuštene koncentracije na tržištu Agrokorovim preuzimanjem slovenske maloprodajne tvrtke Mercator. Najviše prodavaonica na prodaju ili u zakup ponuđeno je na području Zagreba, 25, a potom slijedi Varaždin sa osam prodavaonica ponuđenih za prodaju ili davanje u zakup.

U javnoj ponudi se napominje da ponuditelj za kupovinu ili dobivanje u zakup prodavaonica "ne smije biti osoba povezana s Agrokorom ili Mercatorom ili članovima njihovih uprava i mora raspolagati financijskim sredstvima na temelju kojih se opravdano može pretpostaviti da će moći poslovati na tržištu.

Svi zainteresirani poduzetnici koji se bave trgovinom robe široke potrošnje pismo namjere za kupovinu ili dobivanje u zakup prodavaonica mogu poslati najkasnije do 18. kolovoza, preporučenom poštom na adresu savjetnika: Caper d.o.o., Kneza Borne 5/II, 10000 Zagreb s naznakom "PISMO NAMJERE", a skenirani primjerak e-mailom na dlulic@caper.hr

>>Velik dan za Agrokor, loš za državni kapitalizam

>>Todorićeva kupnja podigla dionice Pivovarne Laško

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije