Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagrebačka burza

Dalekovod potpisao ugovor s norveškim Stattnetom vrijedan 60 milijuna eura

Dalekovod
Foto: Anto Magzan/Pixsell
03.06.2015.
u 22:47

Skupština Ericsson Nikole Tesle potvrdila je dividendu od 90 kuna po dionici

Ključni indeksi Zagrebačke burze drugi su dan za redom završili u minusu. CROBEX je pao za 0,55 posto na 1.733,51 boda a CROBEX10 za 0,91 posto na 1.018,60 bodova. Sektorski indeksi završili su u rasponu od +2,64 posto koliko bilježi CROBEXtransport do -0,44 posto koliko je pao CROBEXturist. Obveznički indeksi dan su završili tako da je CROBIS ostao bez postotne promjene a CROBIStr je uvećan za 0,04 posto, javlja portal hrportfolio.hr.

Od važnijih vijesti izdvajamo objavu kako je skupština Ericsson Nikole Tesle potvrdila dividendu od 90 kn po dionici. Također, iz Dalekovoda su danas izvijestili da je s norveškim Stattnetom, renomiranom tvrtkom za prijenos i distribuciju električne energije na visokim naponima, potpisan ugovor vrijedan više od 60 milijuna eura.

Ukupni redovni promet na ZSE - Zagrebačkoj burzi porastao je u odnosu na jučer i to za 1,3 milijuna kuna te je iznosio 8,4 milijuna kuna. Milijunski promet zabilježilo je samo jedno izdanje a promjene cijena najlikvidnijih kretale su se u rasponu od +1,62 do -5,31 posto.

Više pročitajte ovdje.

>>Crobexi pali zbog Adris Grupe

>>Crobexi ponovno zeleni, u fokusu Adris Grupa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije