Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
08.11.2013. u 16:34

Televizijski dvoboj Bože Sušeca i Drage Ćosića završio je pobjedom - Matjaža Keka i Rijeke

Predlažem da se raspiše referendum o tome treba li Zdravko Mamić napustiti Dinamo. Sigurna sam da bi ZA glasovalo 99 posto građana. Jer nakon ovog potopa od PSV-a, Dinamo, nekoć ponosni klub, pokazao je da smo nogometni marginalci kojima nije mjesto u Europi.

Iako je Božo za većinu domaćih komentatora profesor, očaj iz Eindhovena nije mogao zamaskirati. Jer klub, točnije, vodstvo istog, koji je u ratu s vlastitim navijačima, i to do te mjere da po Europi širi strah kako je riječ o hrpi kriminalaca, ni ne zaslužuje milijune iz europske blagajne. Da je pravde, Zdravko Mamić nakon ovog sumraka nogometa ponudio bi ostavku. Otišao pognute glave... Ovako ćemo slušati litanije o lošoj kondicijskoj pripremi i doživjeti nove napade na novinare jer su se, eto, drznuli napisati da Dinamo igra očajno. Bit će krivi i navijači, zato što uopće postoje...

Riječki dečki pak su, skupa s Dragom Ćosićem, a predvođeni neželjenim Dinamovim djetetom Andrejem Kramarićem osvjetlali obraz hrvatskog nogometa. Trčali li su, borili se za svaku loptu, ostavili srce na terenu... Dečki su jednostavno igrali nogomet, i to kako moj susjed kaže “sa srcem, a ne za lovu”... Svi vi zaljubljenici u bubamaru shvatit ćete da se na mom TV-u sinoć vrtio samo nogomet, ta, za mene rijetko sveta stvar na svijetu. Isto tako, shvatit ćete da me užasno boli ovo sramoćenje Dinama, kluba uz koji sam se smijala i plakala. Shvatit ćete zašto mislim da je vrijeme da Zdravko Mamić prizna poraz i ode zauvijek... Nažalost, to je samo san, jednak onom o Dinamu u Europi. Čekamo to gotovo pola stoljeća...

I zato ću parafrazirati na našim prostorima udomaćenu navijačku izjavu: “Umem da kažem samo dve reči, uz moj dodatak - Ajmo Rijeka!”

PLUS

Skidam kapu Petru Štefaniću. Rijetko zanimljiva emisija na programu HTV-a. S, vidljivo je, ograničenim sredstvima.

MINUS

Vijesti RTL-a ponovno su ispale banalne. Uistinu ne znam kako misle takvim jednodimenzionalnim prilozima ugroziti konkurenciju.

Komentara 3

K7
Kiki 7
18:49 08.11.2013.

U sukobu s navijačima? Ovima zbog kojih se godinama plačaju kazne, i koji sramote klub i grad? Gospođo draga, naravno da nije Mamić cvijeće, ali molim vas nemojte pričati ovakve beslimsice, i prodavati demagogiju,

Avatar Idler 3
Idler 3
16:35 08.11.2013.

Kao prvo, kad bi Mamić imal pameti odmah bi smijenil trenera >;-)) Kao drugo, nije Dinamo tolko slabo nit trčal do protivničkih "16" al je tad nastajalo pravo čudo - ja ću, ne ja ću...onda bi pak svak dodaval svakom i na kraju nitko ne bi nit pokušal !!!

Avatar feudalac
feudalac
18:59 08.11.2013.

Usporedba s aktualnim referendumom potpuno je promašena tema....to da bi na referendumu za odlazak Mamića iz Dinama glasovalo 99% dalmatinaca, udbaških sinova i petokolonaša, nije nikakva novost. Isto tako nije novost da Dinamo igra loše, da je izgubio utakmicu protiv PSV, izgubio je protiv Hajduka, Splita... Ali, gospođo Martina, poraz je sastavni dio sporta, tako je recimo Real izgubio od nekog Getafea, Borussia od Arsenala itd, itd. Prema vašem zlobnom komentaru, Hajduk bi trebalo ukinuti, ispali su iz Europe u prvom kolu, zadnjih 8 godina nisu prvaci, u zadnjih 10 godina zaostaju za Dinamom 120 bodova, za Rijeku na primjer do jučer nitko nije čuo, dobro je da danas osvaja bodove u Europi ali i za tog spomenutog Kramarića zasluge ima upravo Zdravko Mamić. Znamo da je uspjeh u Hrvatskoj teško probavljiva stvar, da je najlakše kritizirati i pljuvati iz perspektive neznanja i neimaštine a ne poduzimati ništa da sam budeš uspješan. To ti valjda daje legitimitet da omalovažavaš tuđe uspjehe. Da gospođo Martina, Mamić je uspješan! A i referendum o promjeni Ustava će biti uspješan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?