Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zašto šef Sabora

Prgomet bi privukao neke iz HDZ-a i Mosta?

Drago Prgomet
Foto: Grgur Žučko/pixsell
09.12.2015.
u 07:00

Drago Prgomet sazvao je za danas izvanredni sabor svoje stranke Hrid

Drago Prgomet sazvao je za danas izvanredni sabor svoje stranke Hrid. Cilj je odluka o tome kako će se stranka, koja ima tri saborska zastupnika, postaviti u pregovorima o pokušaju konstituiranja Sabora i sastavljanja Vlade. Kako neslužbeno doznajemo, Prgomet nema namjeru biti u oporbi, već sudjelovati u vlasti, što je i ranije isticao, a spreman je učiniti sve što može da se, prije nego se iscrpe sve mogućnosti, ne ide na nove izbore. U tome su ga naumu, navodno, spremni podržati još neki članovi Mosta. U tom kontekstu ne čude izjave iz SDP-a da bi upravo Drago Prgomet bio najbolji kandidat za predsjednika Sabora.

Konstituiranje Sabora glavni je cilj SDP-a i jedini način da se odgodi opcija novih izbora još neko vrijeme, a za Prgometa neki vjeruju da bi na tajnom glasovanju mogao privući i neke zastupnike HDZ-a i Mosta

>> Drago Prgomet: Ne glumimo slijepo zajedništvo gdje ga ne može biti 

Komentara 81

KA
kajbum
07:17 09.12.2015.

Buduli novi izbori nece bit prgometa on to zna zato I nije za nove izbore.

MA
markro3
08:12 09.12.2015.

Volio bih nove izbore, da se počisti i preostalo smeće.

BU
Bulaba
07:36 09.12.2015.

Prgomet kao šef Sabora? Lik koji je pobjegao iz HDZ-a sekundu prije nego što su ga izbacili, lik kojeg su izbacili iz Mosta, i lik kojeg je Milanović odbacio kao krastu sa svog prišta navukavši ga na tajni razgovor? Lik s uvjerljivo najmanje političkog potencijala na svijetu, kao političar i kao čovjek vrijedi manje od nule.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije