Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žarko Puhovski:

Karamarko i Milanović kao spojene su posude, a Most se potpuno osramotio

Žarko Puhovski
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
18.04.2016.
u 23:55

Oni funkcioniraju kao neka vrsta spojenih posuda, jedan bez drugoga ne mogu. Znalo se da Karamarko pobjeđuje, a ako on pobjeđuje, Milanović je logičan odabir za SDP – kazao je Puhovski u RTL Direktu

Politički analitičar Žarko Puhovski u večerašnjem RTL Direktu kod Zorana Šprajca komentirao je izborne pobjede Zorana Milanovića i Tomislava Karamarka, ali i aktualnu situaciju u Vladi.

Za Karamarka i Milanovića, tvrdi da ne mogu jedan bez drugoga

– Oni funkcioniraju kao neka vrsta spojenih posuda, jedan bez drugoga ne mogu. Znalo se da Karamarko pobjeđuje, a ako on pobjeđuje, Milanović je logičan odabir za SDP. Karamarko je započeo sa zagrijavanjem atmosfere i izazivanjem podjela, što je Milanoviću dobro došlo – kazao je Puhovski

Dodao je i da je bolje prošao Karamarko, no Milanović je, za razliku od njega, imao protukandidata koji njegovoj pobjedi daje veću vrijednost. 

Komentirajući MOST, Puhovski je kazao da se ta stranka potpuno osramotila. 

– Što se Mosta tiče, oni su se potpuno osramotili. Nisu proveli ni "p" od programa koji su zastupali. Oni su se bavili personalnom politikom još gore nego HDZ i SDP. Njima je drug Staljin glavni vođa – kadrovska politika je osnovna stvar svake politike. Sad ga neki s ljevice vole jer on koči Karamarka, ali to nije dovoljno. S druge strane, parlamentarno gledano, Karamarko je u situaciji u kojoj nije dobio ono što je trebao dobiti jer ga Most sabotira. Nama kao građanima je problem što imamo Vladu koja ništa ne radi. Dokaz je činjenica da je premijer druga najpopularnija osoba u zemlji, a Vlada koja bi se bavila ozbiljnim reformama morala bi imati nepopularnog premijera – konstatirao je Puhovski. 

>>HNS se želi pozicionirati na političkom centru i uza sebe imati HSLS, IDS, HRID...

>>Ocijenili smo ministre: Pogledajte kako su prošli

Komentara 59

MM
mali mate56
07:26 19.04.2016.

Prvi puta je Hrvate trpao u tamnicu a drugi put je htio Hrvatsku cijelu strpati u tamnicu i takvog mrzitelja Hrvata i Hrvatske nešto još pitate. Bizarno

NA
navijeke
00:41 19.04.2016.

Samo je kod nas moguće da osoba koja je dokazano lagala pred haaškim tribunalom u pokušaju blaćenja Hrvatske još uvijek može djelovati kao politički analitičar.

MM
mali mate56
07:24 19.04.2016.

Treba li netko lažnog svjedoka, dvo lik je tu i spreman je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije