Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spremna za prisegu

Otkriveno tko će Kolindu Grabar-Kitarović odjenuti za inauguraciju

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Željko Lukunić/PIXELL
1/5
13.02.2015.
u 18:51

Kompletnu brigu o izgledu novoizabrana predsjednica prepustila je domaćim obrtnicima.

Sve je spremno za svečanu inauguraciju novoizabrane predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović pa tako i svečana odjevna kombinacija u kojoj će prva hrvatska predsjednica prisegnuti na Markovu trgu.

Modno osviještena predsjednica na svečanoj ceremoniji zablistat će u kreaciji Mode Stolnik, doznaje RTLIza ovog brenda krije se bračni par Stolnik koji je svoje kreacije često predstavljao na modnim manifestacijama kao što je Zlatna igla, no njihov rad zasad nije poznat široj javnosti. Zbog strogih procedura dizajneri nisu htjeli komentirati ništa vezano uz odjevnu kombinaciju no pretpostavlja se da će prva hrvatska predsjednica prisegnuti u plavoj haljini. 

S obzirom na strogi protokol sigurne su još neke pojedinosti.

Kad je riječ o suknji ili haljini, preporučuje se da dužina suknje ne ide iznad koljena, nego na pola koljena ili da pokriva koljeno. Krzno se ne preporučuje. Ti krzneni detalji, nekakvi prenaglašeni printevi, nekakve sekvence koje se sjaje, sjajni nekakvi materijali, to nije preporučljivo – naglasio je stilist Dalibor Betti koji je za inauguraciju predsjednika Josipovića odijevao njegovu suprugu Tatjanu.

S obzirom na modni odabir čini se da je predsjednica odustala i od toliko željene lente. – Od prije nekoliko dana znam da postoji pitanje bontona nošenja lente. Naime, lenta se ne može nositi na kaputu, treba biti direktno na odijelu ili ženskom kostimu ili na nekakvoj svečanoj haljini.. No, mislim da se od lente odustalo – kaže stilist Borut Mihalić.

Za frizuru predsjednice zadužena je njena dugogodišnja prijateljica Renata, dok je za make-up zadužena jedna poznata televizijska šminkerica. Time što je za inauguraciju odabrala proizvode i usluge domaćih obrtnika, novoizabrana predsjednica pružila je veliku podršku malom i srednjem poduzetništvu.

>>Glavni modni problemi Grabar-Kitarović: Premali brojevi, teška šminka i previše detalja

Komentara 75

PL
Placid
20:40 13.02.2015.

Živjela nam naša hrvatska predsjednica!!!

Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
20:39 13.02.2015.

Sad kad više nije na funkciji, Jusipoviću se može suditi za ortakluk u kriminalu sa Markom Vojkovićem.

KL
Klarahrv
20:43 13.02.2015.

Izgleda da Iblerovci imaju produzeni vikend? Boli, boli gubitak boli. Kako je lijepo biti na strani pobjednika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije