Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
turneja s mineom i ellom

Ivana Banfić: Stanem u sve svoje kostime iz devedesetih i na to sam ponosna

'14.06.2013., Vodice - U sklopu CMC festivala odrzana promocija spotova Colonie i Ivane Banfic u beach klubu Baloo.  Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
Foto: 'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
15.03.2014.
u 10:00

– Ne pratim politiku i uopće ne razgovaram o njoj. Živim svoj film, trudim se mijenjati sebe nabolje i tako mijenjam i svijet.

Kraljice hrvatske dance groznice 1990-ih Minea, Ella i Ivana Banfić na zajedničkoj su turneji na kojoj pjevaju svoje hitove iz tog vremena, a Ivana kaže da je atmosfera na koncertima savršena.

Kako su obožavatelji dočekali tri zvijezde hrvatskog dancea?

– Koncert u Splitu bio je toliko krcat da dvjesto fanova nije moglo ući! Pjevaju s nama sve pjesme, znaju svaki uzdah i plesni pokret.

Nastupate li u originalnim kostimima iz devedesetih?

– Da, ponosno mogu reći da stanem u svaki. Neke kostime dala sam na humanitarne dražbe, ali najdraže sam zadržala kako bih ih jednom pokazala svom sinu.

Nakon Splita i Dubrovnika, gdje I Bee, Ella i Minea pjevaju?

– Sljedeći su Primošten i Zadar, a obići ćemo cijelu Hrvatsku i šire.

Ima li vaš petogodišnji sin Jan omiljenu pjesmu iz tog doba?

– Najdraža mu je “Cigareta” jer u spotu mama puca iz plastičnih pištolja. Kad ga je vidio, odmah me počeo nagovarati da se igramo zajedno s plastičnim pištoljima.

Uzgajate češnjak, koja su vam najfinija jela u koja ga stavljate?

– Češnjak stavljam u sve osim kolača! Ove zime nitko od mojih ukućana nije bio bolestan, a za to je sigurno zaslužan i češnjak.

Komentar na presudu Ivi Sanaderu?

– Ne pratim politiku i uopće ne razgovaram o njoj. Živim svoj film, trudim se mijenjati sebe nabolje i tako mijenjam i svijet.

Ključne riječi

Komentara 4

ĆA
ćaćaća
12:27 15.03.2014.

al ivana ima balkone..

SA
samazg
15:29 15.03.2014.

Koja praznina mora biti u nekome tko je odvalio pola životnog vijeka da se hvali ovakvim "životnim uspjesima..." Zbilja smo jako "impresionirani!"

HR
hrvoje461
11:15 15.03.2014.

Ima nas koji je se sjecamo kako je devedesetih izgledala i nije nikakvo cudo sto stane u te kostime, cak mislim da su joj sad nekoliko brojeva preveliki bila je prava debeljuca u devedesetima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije