Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporazum s HOK-om

Zaba početkom 2011. izdaje 93 tisuće obrtničkih kartica

Lukovic
Boris Ščitar/Pixsell
13.07.2010.
u 13:17

Nova obrtnička kartica Zabe obrtnicima će se izdavati bez dodatne naknade, a kako bi stekli pravo na što više pogodnosti, u projekt će se uključivati sve više trgovačko-uslužnih partnera, čulo se danas.

Već u siječnju 2011. godine 93.000 hrvatskih obrtnika, članova Hrvatske obrtničke komore, dobit će novu platežnu karticu koja će objediniti postojeću identifikacijsku člansku karticu i platežnu karticu s kojom će imati i mogućnost ostvarivanja popusta na različitim prodajno-uslužnim mjestima. Sporazum o poslovnoj suradnji u projektu nove Obrtničke kartice potpisali su danas predsjednik HOK-a Mato Topić i predsjednik uprave Zagrebačke banke Franjo Luković.

Topić kaže da HOK na unapređenju kvalitete obrtničke kartice radi još od 2002. godine kako bi se obrtnicima olakšalo svakodnevno poslovanje, a Zaba se u tom projektu pokazala kao najpovoljniji pouzdani i jaki partner. Nova Visa platežna kartica Zabe obrtnicima će se izdavati bez dodatne naknade, a kako bi stekli pravo na što više pogodnosti za osobne ili poslovne namjene, uz što manju potrebu korištenja gotovine, u projekt će se uključivati sve više trgovačko-uslužnih partnera iz financijske industrije, servisnih, telekomunikacijskih i drugih djelatnosti, poput Agrokora, Vipneta, Croatia osiguranja i drugih, čulo se danas.

Luković kaže da je Zagrebačka banka i dosad dobro surađivala s obrtnicima. Trenutačno, naime, surađuje s više od 30.000 obrtnika koje kreditira s više od dvije milijarde kuna. Što se tiče tržišnog udjela u poduzetničkom bankarstvu, poslovanje s obrtnicima čini oko 23 posto udjela. Prednjače obrtnici Zagreba i Zagrebačke županije s udjelom većim od 40 posto.

Komentara 2

NE
neos
10:54 14.07.2010.

Naučen sam da uvijek budem afirmativan. To je u komentiranju teme o obrtnicima u Hrvatskoj, jadnoj mojoj napaćenoj ljubljenoj i preljubljenoj domovini, teško. Preteško. Ne treba obrtnicima još zaduživanja po nekakvim karticama u nekakvim LIHVARSKIM IMPERIJALISTIČKIM bankama. Obrtnicima trebaju POLICE GDJE ĆE PLASIRATI SVOJU ROBU U ISTIM TIM TRGOVINSKIM CENTRIMA, A NE OSOBNO ZADUŽIVANJE ZA ŠKART ROBU IZ KINE. Agonija. Ribe u ribnjaku nemaju nikakve šanse za bijeg i slobodu. Jedino što im preostaje je da se prežderavaju i guraju,glumeći da se nešto bitno događa. Zapravo se samo još brže tove i tako ubrzavaju svoj KRAJ. Tko ima uši neka čuje. Mir s vama

GO
gori
16:13 14.07.2010.

samo pogledajte sliku iznad članka. tko se želi boriti protiv vraga neka ne traži dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije