Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Uspješan rast Tisak paketa

Tisak kiosci već su dulje vrijeme kupcima prepoznatljivi kao mjesto na kojem je moguće obaviti niz raznih usluga zbog kojih bi inače drugdje čekali u redu. Na kiosku se nudi plaćanje računa, mjenjačnica, igre na sreću, podizanje gotovine, a kao jedna od najznačajnijih usluga koja je doživjela i više nego odličan porast u 2020. godini je Tisak paket.
06. svibnja 2021. u 09:11 342 prikaza
Tisak paket

Kod svih usluga se konstantno radi na unapređenju poslovanja, a uspjeh paketne distribucije, Tisak temelji na svojoj odličnoj tržišnoj poziciji s preko 900 prodajnih mjesta, razvijenoj logistici i skladišnim kapacitetima, brzini i jednostavnosti provedbe usluge te najnižim cijenama slanja paketa. U ovoj godini potrošačke navike drastično su promijenjene i kupci se sve više okreću lakšim pristupima slanja paketa, stoga je Tisak doskočio izazovima i omogućio kupcima najjednostavniji pristup na tržištu uz najbržu uslugu slanja.

Maksimalna težina paketa iznosi 15 kg, a maksimalna dopuštena vrijednost paketa iznosi 500 kn. Slanje paketa vikendom ne naplaćuje se dodatno i Tisak garantira dostavu na odabrano prodajno mjesto unutar dva do četiri dana ovisno o polazišnom i odredišnom mjestu (u Općim uvjetima dostupni su rokovi dostave paketa po polazištima i odredištima). Svaki kupac može i online pratiti status svojeg paketa putem Track & Trace-a, a uvedena je i opcija kupovine kutija kako bi kupci paket mogli zapakirati u udobnosti svojega doma te ga potom predati na najbližem kiosku Tiska.

Kod zahtjeva zdravstvene sigurnosti koja je ovih dana česta tema u medijima, prednost slanja putem Tiska je i mogućnost plaćanja paketa s karticom, čime se smanjuje kontakt kupaca i prodavača s novcem. Činjenica da kod većine Tisak prodajnih mjesta kupac stoji na otvorenom velika je prednost u ovoj izvanrednoj situaciji koja zahtjeva određene epidemiološke mjere.

Urednik i voditelj HTV-ove emisije Nedeljom u 2, Aleksandar Stankovic
Iskren
Stanković oduševljen: Ovo je muškarac koji zna što hoće, a ne Milanović i Jandroković
CVH
CVH
Naučite kako samostalno obaviti pregled motocikla i dođite na besplatnu provjeru tehničke ispravnosti