Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Uspješan rast Tisak paketa

Tisak paket
06.05.2021.
u 09:11

Tisak kiosci već su dulje vrijeme kupcima prepoznatljivi kao mjesto na kojem je moguće obaviti niz raznih usluga zbog kojih bi inače drugdje čekali u redu. Na kiosku se nudi plaćanje računa, mjenjačnica, igre na sreću, podizanje gotovine, a kao jedna od najznačajnijih usluga koja je doživjela i više nego odličan porast u 2020. godini je Tisak paket.

Kod svih usluga se konstantno radi na unapređenju poslovanja, a uspjeh paketne distribucije, Tisak temelji na svojoj odličnoj tržišnoj poziciji s preko 900 prodajnih mjesta, razvijenoj logistici i skladišnim kapacitetima, brzini i jednostavnosti provedbe usluge te najnižim cijenama slanja paketa. U ovoj godini potrošačke navike drastično su promijenjene i kupci se sve više okreću lakšim pristupima slanja paketa, stoga je Tisak doskočio izazovima i omogućio kupcima najjednostavniji pristup na tržištu uz najbržu uslugu slanja.

Maksimalna težina paketa iznosi 15 kg, a maksimalna dopuštena vrijednost paketa iznosi 500 kn. Slanje paketa vikendom ne naplaćuje se dodatno i Tisak garantira dostavu na odabrano prodajno mjesto unutar dva do četiri dana ovisno o polazišnom i odredišnom mjestu (u Općim uvjetima dostupni su rokovi dostave paketa po polazištima i odredištima). Svaki kupac može i online pratiti status svojeg paketa putem Track & Trace-a, a uvedena je i opcija kupovine kutija kako bi kupci paket mogli zapakirati u udobnosti svojega doma te ga potom predati na najbližem kiosku Tiska.

Kod zahtjeva zdravstvene sigurnosti koja je ovih dana česta tema u medijima, prednost slanja putem Tiska je i mogućnost plaćanja paketa s karticom, čime se smanjuje kontakt kupaca i prodavača s novcem. Činjenica da kod većine Tisak prodajnih mjesta kupac stoji na otvorenom velika je prednost u ovoj izvanrednoj situaciji koja zahtjeva određene epidemiološke mjere.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije