Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis

U Upravu Instituta IGH ulaze dugogodišnji zaposlenici tvrtke

Mandat nove Uprave započeo je s 25 .srpnja 2020.godine.
28. srpnja 2020. u 11:40 0 komentara 663 prikaza
Imenovana nova Uprava
Pogledajte galeriju 1/2

Robert Petrosian imenovan je direktorom Instituta IGH u veljači 2020. godine, dok je od 2019.godine bio član Uprave. Robert je svoju karijeru u IGH započeo još 2012.godine, a 2016. postaje direktor podružnice IGH u Rusiji. Od 2017. radi kao direktor podružnice IGH u Gruziji. Bogato međunarodno iskustvo gradio je radeći na pozicijama glavnog izvršnog direktora, zamjenika glavnog izvršnog direktora, glavnog projektanta, voditelja projekata, tehničkog direktora, glavnog inženjera gradilišta u više međunarodnih tvrtki u različitim zemljama. Ekspertizu je stjecao vodeći projekte iz područja građevinarstva, projektiranja i nadzora željeznica, uzletno-sletnih staza, bolnica i međunarodnih medicinskih centara, elektronapajanja i trafostanica, nuklearnih elektrana , industrijskih postrojenja, skladišta i ostale infrastrukture.

PBZ PROMO Predanost društveno odgovornom poslovanju i kontinuirana podrška unaprjeđenju razvoja zajednice u kojoj poslujemo u fokusu su PBZ grupe

Vedrana Tudor svoju karijeru u Institutu IGH započela je 2007.godine kao voditeljica projekata, potom voditeljica Laboratorija IGH Split, da bi 2016. godine preuzela dosadašnju funkciju direktorice Regionalnog centra IGH Split. Prije toga, karijeru započinje kao projektant i nadzorni inženjer za razvoj investicija, te je nastavlja razvijati kao voditeljica odjela strateškog savjetovanja klijenata i izvršna direktorica divizije za beton i materijale u tvrtkama Dalmacijacementa RMC Group i CEMEX Hrvatska.

Ključnu ekspertizu posjeduje u operativnom upravljanju konzultantskim i inženjerskim uslugama, strateškom upravljanju složenim projektima, vođenju procesa kontrole kvalitete materijala i građevnih proizvoda, laboratorijskim ispitivanjima te stručnoj podršci klijentima u razvoju investicijskih projekata. Kao članica Uprave posebno će biti usmjerena na dva segmenta strateškog poslovanja, a to su projektiranje i laboratorijska ispitivanja.

Gaming industrija Brzorastuća industrija Doznajte na kakvim stolicama vole sjediti najbolji hrvatski gameri

Vedrana je magistrirala na Fakultetu građevinskih znanosti u Split, te potom stekla dodatnu International Executive MBA diplomu na uglednoj IEDC Poslovnoj školi Bled. Članica je Hrvatske komore inženjera u graditeljstvu te posjeduje certifikate mnogobrojnih stručnih usavršavanja.

Miroslav Pauzar još od 1986.godine svoju uspješnu karijeru gradi u Institutu IGH, počevši kao projektant, voditelj projekata i potom glavni nadzorni inženjer na raznim projektima diljem Slavonije, u svim sektorima gospodarstva (niskogradnji, visokogradnji, hidrotehnici, energetici, i dr.). Od 2013. godine direktor je Regionalnog centra IGH Osijek. Kao član uprave biti će usmjeren na stručni nadzor i vođenje projekata na poslovima i projektima u Hrvatskoj i inozemstvu kao dva iznimno bitna segmenta osnovnog strateškog poslovanja.

Diplomirao je na Fakultetu građevinskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, nositelj je PMP certifikata, član mnogih strukovnih udruga, arbitar arbitražnog suda Hrvatske komore inženjera građevinarstva te koautor više stručnih radova.

Milan Badelj MILAN BADELJ „Srebro iz Rusije i sigurnost moje obitelji dvije su najdragocjenije stvari u mom životu“

Vedrana i Miroslav će za sada nastaviti obnašati i funkcije direktora Regionalnih centara u Splitu i Osijeku, a zajedno s ostalim članovima menadžment tima biti će zaduženi i za mentoriranje mladih stručnjaka.

Mandat nove Uprave započeo je s 25 .srpnja 2020.godine.

Zaprati kanal Večernjeg | Autor :

Na Papuku pronađena dva smrznuta tijela
NEZAPAMĆENA TUGA
Detalji tragedije na Papuku: Smrznuti muškarci bili su šogori. Nosili su tenisice i bili bez jakni
Online panel
Online panel
U čak 30 posto teških slučajeva “korone” izolirana i bakterija
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.