Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKSUZ

U Monacu isušuju more za gradnju stanova

Monte Carlo
Foto: DPA/PIXSELL
21.11.2017.
u 11:23

Milijunaši čine 35% stanovništva Monaca, a prema istraživanju nekretninske agencije Knight Frank, još 2700 doselit će se do 2026., prenosi Guardian.

Čak i uz otimanje moru šest hektara zemljišta na kojem će se sagraditi luksuzno naselje, Monaco se suočava s nedostatkom građevinskog zemljišta kako bi zadovoljio potražnju milijunaša koji se u idućih 10 godina namjeravaju nastaniti u kneževini na Azurnoj obali.

Milijunaši čine 35% stanovništva Monaca, a prema istraživanju nekretninske agencije Knight Frank, još 2700 doselit će se do 2026., prenosi Guardian. Time bi od 38.000 stanovnika njih 16.100 posjedovalo imovinu vredniju od milijun dolara.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije