Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Tražite novi posao? Pogledajte ovotjednu ponudu i prijavite se

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž) u Kninu, a Sjeverni.FM traži voditelja (m/ž) radija
04. siječnja 2022. u 16:27 0 komentara 233 prikaza
Ilustracija
Foto: Pixabay

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr! Sretno!

Stomatološka Ordinacija dr.stom. H.Burow traži dentalnog asistenta (m/ž) u Splitu. Natječaj je otvoren do 04.02.2022. Traže ljubaznu i komunikativnu osobu s izraženom voljom i motivacijom za rad. Prijave se zaprimaju putem linka.

Tifon d.o.o. zapošljava asistenta u marketingu i komunikacijama (m/ž). Rad se izvršava u Zagrebu, a rok za prijavu je 12.01.2022. Posao uključuje praćenje, izradu i implementaciju plana sadržaja za društvene mreže u suradnji s digitalnom agencijom. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijalu d.o.o. traži Google Ads, PPC&SEO Specijalista (m/ž) u Puli. Rok za prijavu je 31.01.2022. Kandidat mora imati minimalno 2 godine radnog iskustva te napredno znanje u služenju alatima za digitalni marketing i SEO. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Cuspis d.o.o. traži voditelja (m/ž) ureda u Zagrebu. Prijave traju do 11.01.2022. Poslodavac nudi rad u stabilnom poduzeću u mladom timu, redovna primanja, priliku za učenje i napredovanje te službeni bicikl. Prijaviti se možete putem linka.

Profil Klett d.o.o. zapošljava urednika (m/ž) u Zagrebu. Prijaviti se možete do 07.01.2022. Posao obuhvaća razvoj i izradu izdavačkog plana za obvezna i neobvezna edukativna i promotivna izdanja. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž) u Kninu. Prijave se zaprimaju do 10.01.2022. Kandidat mora imati završenu visoku stručnu spremu, odobrenje za samostalni rad te izvrsne organizacijske i komunikacijske vještine. Prijavite se putem brze prijave.

Overseas Trade Co. Ltd. d.o.o. traži skladišnog radnika (m/ž). Mjesto rada je Hrvatski Leskovac, a rok za prijavu je 11.01.2022. Poslodavac traži 10 radnika kojima nudi smjenski rad prijepodne i poslijepodne uz početnu plaću s dodacima u iznosu od 5000kn te dodatne mjesečne stimulacije. Prijave se zaprimaju ovdje.

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava kemičara (m/ž) u Istraživanju i razvoju. Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 16.01.2022. Posao uključuje rad u kemijskom laboratoriju za organsku sintezu na sintezi, izolaciji i separaciji kemijskih supstanci. Prijavite se putem brze prijave.

Sjeverni.FM traži voditelja (m/ž) radija. Mjesto rada je Varaždin a prijaviti se možete do 16.01.2022. Od kandidata se očekuju dobre komunikacijske vještine, pismenost, odgovornost i marljivost u radu. Prijavite se putem brze prijave.

Valamar Riviera d.d. traži radnike za nekoliko radnih pozicija. Potrebne su im radnici na sljedećim radnim pozicijama: A La carte kuhara (m/ž), A La carte konobara (m/ž), sobarica (m/ž), spremačica (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), konobar (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), animator (m/ž), recepcioner (m/ž), slastičar (m/ž), serviser (m/ž), konobar / šanker (m/ž), kuhinjski radnik (m/ž), barmen (m/ž), nadzornica (m/ž). Mjesta rada su Poreč, Rabac, Otok Krk, Rab, Makarska i Dubrovnik. Prijave se zaprimaju do 23.01.2022. putem linka.

Za još veći izbor poslova kliknite na link. Sretno u pronalaženju posla!

SLUČAJ NESTALOG SPLIĆANINA Stručnjak za sigurnost: Bili smo u nedoumici je li nedostupan Matejev broj ili signal mobitela ALI NE I NA VIDEU IZ RIJEKE Otac Mateja Periša o snimkama iz Beograda: Moj sin je na onoj gdje trči i traži taksi Beograd: Klub Gotik u Beton hali iz kojeg je u novogodišnjoj noći nestao Matej Periš 'BIO JE BAŠ PIJAN' Prijatelji nestalog Mateja: 'Nismo se svađali ni s kim, iako nas osiguranje jest opominjalo'
Posljednji ispraćaj legendarnog pjevača Akija Rahimovskog na zagrebačkom Mirogoju
golema tuga
Neutješna Akijeva kći oprostila se od oca: 'Begaj tata jer im je dosadno gore bez tebe'
pjevačica
Ivana Kindl progovorila o velikoj životnoj promjeni: 'Dogodilo se naglo, ali isplakala sam se'
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.