Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BIO JE BAŠ PIJAN'

Prijatelji nestalog Mateja: 'Nismo se svađali ni s kim, iako nas osiguranje jest opominjalo'

Beograd: Klub Gotik u Beton hali iz kojeg je u novogodišnjoj noći nestao Matej Periš
Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
1/3
03.01.2022.
u 16:26

"U početku nismo pridavali značaj tome što ga nema, jer smo mislili da je otišao s nekom djevojkom", kaže jedan od prijatelja

Intenzivna potraga za nestalim Matejem Perišom i dalje je u tijeku, a ponovno su se oglasili i prijatelji nestalog Splićanina koji su s njim u noći nestanka bili u beogradskom noćnom klubu Gotik.

Beogradski mediji sada pišu da su od njegovog društva saznali da je te večeri bio u vidno alkoholiziranom stanju.

"Ne spavamo, neprestano ga tražimo. Nemoguće je da čovjek od skoro dva metra samo nestane. Nismo se svađali ni s kim, iako je osiguranje nekoliko puta dolazilo i opominjalo ga, a i nas, da ga smirimo. Bio je baš pijan", rekao je jedan od šestorice Matejevih prijatelja, također iz Splita, prenosi Objektiv.

VIDEO Pričali smo s Beograđanima o nestanku Mateja Periša: 'Nema šanse da ga je netko napao, mi volimo Splićane. A Sava je na tom dijelu duboka'

Dodao je da su prije nestanka navodno vidjeli Mateja da priča sa nekim.

"U početku nismo pridavali značaj tome što ga nema, jer smo mislili da je otišao s nekom djevojkom. Vrijeme je prolazilo, tražili smo ga po toaletima i oko kluba. Otišli smo u apartman gdje smo se smjestili, a ujutro ravno u policiju. Sve vrijeme mu je ugašen telefon", rekao je drug nestalog mladića.

VIDEO Mjesto gdje je navodno zadnji puta viđen Matej Periša

U klubu Gotik kažu da nije bilo nikakvih incidenata.

- Momci iz Splita nisu bili moji gosti, ušli su bez rezervacije u klub. Sve je bilo najnormalnije. Nitko ih nije dirao, niti je bilo problema - rekao je organizator proslave te kobne noći.

Dodaje da je pričao sa njegovim prijateljima koji su mu rekli da je "sve bilo super".

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije