Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u proljeće 2014.

Sajam održive arhitekture, gradnje i uređenja u proljeće 2014. godine

GREENVEST: BUILD
27.09.2013.
u 08:45

Sukladno podatcima o prosječnoj posjećenosti ARENA centra i planiranoj kampanji, događaj će privući preko 75 tisuća posjetitelja.

Od 13. do 15. ožujka 2014. godine Savez za energetiku Zagreba i tvrtka Energo Media Servis d.o.o. u trgovačko-zabavnom centru 4. generacije - ARENA Centru - održati će Sajam održive arhitekture, gradnje i uređenja 'GREENVEST: BUILD' te jednodnevnu konferenciju o održivoj arhitekturi, gradnji i uređenju - stručni susret arhitekata i izvođača.

Izdanje sajma održive arhitekture, gradnje i uređenja otvorenog tipa GREENVEST: BUILD održati će se na raspoloživoj unutarnjoj izložbenoj površini od 1.000 m2 i vanjskoj izložbenoj površini od 2.500 m2, a riječ je o sajmu na kojem će se predstavljati domaće i strane pravne osobe stručnoj javnosti i krajnjim potrošačima.

Sukladno podatcima o prosječnoj posjećenosti ARENA centra i planiranoj kampanji, događaj će privući preko 75 tisuća posjetitelja. Ulaz za sve posjetitelje biti će u potpunosti besplatan. Radno vrijeme sajma biti će od četvrtka do subote od 10:00 do 21:00 sat, a institucije, obrti i tvrtke mogu već od danas planirati zakup izložbenih površina.

"Energo Media Servis tijekom 2014. godine održati će ukupno tri sajma. U proljeće GREENVEST: BUILD te u jesen GREENVEST: HOME EDITION, a koji su u potpunosti konceptualno jednaki ovogodišnjem GREENVEST: HOME EDITION-u. Osim toga, u ljeto iduće godine slijedi i, po prvi puta, specijalizirani sajam energetike, tržišta energije, elektrostrojarstva, industrijske automatizacije, elektronike, računalnih i inteligentnih sustava. Kroz projekt odnosno sajam GREENVEST: BUILD želja nam je ponuditi novo i moderno mjesto za promociju svih segmenata održive arhitekture, gradnje i uređenja, potaknuti tržište i gospodarstvo te krajnje potrošače upoznati s prednostima održive gradnje i uređenja. Sami početak proljeća, prava je prilika za to", istaknuo je direktor EMS-a, Tomislav Marjanović.

Detaljne informacije biti će objavljene neposredno po završetku ovogodišnjeg GREENVEST: HOME EDITION-a koji se u Arena Centru održava od 17.-19.10.2013. Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na telefon +385-1-6441-445 tj. slanjem upita na info@croenergo.eu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije