Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Projekt: POSTANI/OSTANI PODUZETNIK (POP)

Prijavite se na studentsko Business Plan natjecanje projekta Postani/ostani poduzetnik (POP)

Postani/ostani poduzetnik
Foto: PR FOTO
28.01.2016.
u 09:00

Studenti često imaju briljantne ideje ali nisu sigurni kako i odakle krenuti. Mi imamo relevantna znanja i iskustvo te im možemo pomoći u ostvarenju cilja – postati uspješan poduzetnik. U sklopu projekta Postani/ostani poduzetnik (POP) organiziramo studentsko Business Plan natjecanje. Putem natjecanja želimo potaknuti inovativnost i kreativnost kod mladih ljudi kako bi kao budući poduzetnici postali što konkurentniji te kao takvi stvarali nove poduzetničke trendove.

Pozivamo studente s područja grada Zagreba da se prijave na studentsko natjecanje u sklopu projekta Postani/ostani poduzetnik (POP) - promocijom poduzetništva i uzajamnim učenjem do razvoja poduzetništva na području grada Zagreba. Zakoračite u uzbudljivi svijet poduzetništva, prijave su otvorene do 5.2.2016. Detaljne informacije o natječaju mogu se pronaći na web stranici www.raza.hr.

Razvojna agencija Zagreb je nositelj projekta. Partneri na projektu su Grad Zagreb i Sveučilište u Zagrebu Ekonomski fakultet u suradnji sa SEECEL-om.

 

Cilj projekta je uspješno promovirati mogućnosti za ulazak i ostanak u poduzetništvu na području Grada Zagreb kroz učenje za poduzetništvo i kampanje za promociju studentskog i start up poduzetništva te učenja za isto. 

Ukupna vrijednost projekta iznosi 242 196,58 kn od čega je iznos EU potpore 218 865,26 kn. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Više informacija o projektu i uvjetima natječaja potražite na www.raza.hr

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije