Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

OPG Siladi - tradicija proizvodnje i prerade hrvatskih proizvoda

OPG Siladi
Foto: Promo
1/5
28.11.2018.
u 12:42

Samo neki u širokoj paleti proizvoda su: domaće brašno od hrvatske starinske sorte pšenice, tradicionalno međimursko brašno od heljde, pirovo, ječmeno i zobeno brašno, zobene pahuljice…

OPG Siladi već 25 godina njeguje tradiciju proizvodnje i prerade isključivo hrvatskih proizvoda od sirovina iz vlastitog uzgoja te se kvalitetom i pristupačnim cijenama učvrstio u srcu mnogih vjernih kupaca.

Samo neki u širokoj paleti proizvoda su: domaće brašno od hrvatske starinske sorte pšenice, tradicionalno međimursko brašno od heljde, pirovo, ječmeno i zobeno brašno, zobene pahuljice… Hladno prešana i čista ulja: bučino, konopljino, suncokretovo, laneno…

Siladi proizvodi su posebno popularni jer u sebi ne sadrže konzervanse, aditive, pojačivače okusa pa su prikladni i za prehranu male djece i bolesnih osoba. Najpopularniji Siladi proizvod je 100% čisto bučino ulje, dostupno i u hladno prešanoj varijanti. Bučino ulje je vrlo bogato omega - 3 masnim kiselinama koje povoljno djeluju na zdravlje srca i smanjenje lošeg kolesterola. Hladno prešano bučino ulje se osobito preporučuje za konzumaciju kod preventive i liječenja problema s prostatom te za ublažavanje simptoma menopauze.

Foto: Promo

Posebno zanimanje ovih dana izazvala je i novost u ponudi – mogućnost narudžbe prigodnih blagdanskih paketa. Poklon–paketi u papirnatim kutijama su pravi hit kao poklon prijateljima i obitelji koji paze na prehranu, ali i podrijetlo namirnica koje konzumiraju.

U ponudi je više vrsta i veličina kutija te se mogu odabrati proizvodi koje želite u poklon-paketu. Ako niste sigurni koje proizvode odabrati, ljubazne prodavačice će vam vrlo rado dati savjet.

Foto: Promo

Poklon-paketi se mogu naručiti u trgovinama u Kotoribi, na koprivničkoj, čakovečkoj i varaždinskoj tržnici te na Dolcu (kod mesnog djela, u podrumu). Radno vrijeme prodavaonica na tržnicama je od ponedjeljka do subote 7 – 13 sati, a na Dolcu 8 – 14. Ako vam prodajna mjesta nisu u blizini, Siladi proizvode možete naručiti putem web shopa na: www.siladi.hr, a za detalje oko poklon-paketa potrebno je obratiti se u inbox na Facebooku.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije