Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GREENVEST

Hrvatsko zeleno gospodarstvo u 2014. godini

croenergo.eu
croenergo.eu
16.09.2013.
u 09:21

Saznajte što nas čeka u 2014.: OIE, energetska učinkovitost, zelena gradnja te domaći i europskih izvori financiranja

U organizaciji Energo Media Servisa i Saveza za energetiku Zagreba, za vrijeme održavanja prvog hrvatskog green-tech i green-lifestyle sajma otvorenog tipa GREENVEST: HOME EDITION, u petak, 18.10.2013. godine od 10:00 do 17:00 sati u ARENA Centru (kino-dvorana) održat će se jednodnevna konferencija pod nazivom 'GREENVEST: Hrvatsko zeleno gospodarstvo u 2014. godini'.

Tijekom održavanja, uz iznimno dinamičan program i govornike, organizatori će poslovnom sektoru i drugoj zainteresiranoj javnosti pružiti sveobuhvatne informacije o Nacionalnom akcijskom planu za obnovljive izvore energije, Zakonu o obnovljivim izvorima energije i drugim povezanim podzakonskim aktima, informacije o planovima i mjerama vezanim uz daljnji razvoj projekata obnovljivih izvora energije i energetske učinkovitosti te zelene gradnje, a poseban naglasak stavljen je na buduće izvore financiranja takvih projekata iz domaćih i europskih izvora.

Cijena kotizacije iznosi 350,00 HRK + PDV i uplaćuje se jednokratno na osnovu predračuna kojeg dostavlja Energo Media Servis d.o.o. Svoju prijavu možete izvršiti putem obrasca dostupnog na sljedećem linku.

Svoju prijavu i uplatu kotizacije možete izvršiti i putem web trgovine energostore.com na sljedećem linku, a jednokratnu transakciju u mogućnosti ste izvršiti putem MasterCard, Maestro i Visa kartica bilo kojeg izdavatelja.

Mjesto održavanja konferencije ograničeno je na prihvat 150 sudionika. Detaljan program konferencije s pripadajućim predavačima svi prijavljeni sudionici dobiti će putem adrese elektroničke pošte najkasnije 10 dana prije održavanja konferencije.

Konferencija će ujedno biti dobra prilika za najavu i drugih Međunarodnih gospodarsko-investicijskih dana 'GREENVEST: INVEST IN GREEN CROATIA 2014.' s generalnom temom 'Regionalno tržište obnovljivih izvora energije, energetske učinkovitosti, zelene gradnje i zaštite okoliša', a što se održati u Dubrovniku.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije