Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Hrvatski milenijalci u kategoriji maloprodajnih trgovačkih lanaca odabrali Lidl Hrvatska

U istraživanju Best Buy Award Millennials 2020/2021, većina je mladih potrošača odabrala Lidl kao maloprodajni trgovački lanac najboljeg omjera cijene i kvalitete u Hrvatskoj
25. studenoga 2020. u 15:28 143 prikaza
Otvorena prva Lidlova trgovina u zagrebačkoj Ilici
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/2

Pripadnici generacije milenijalaca prepoznali su vrijednost Lidla Hrvatska te ga proglasili Best Buy Award brendom u kategoriji maloprodajnog trgovačkog lanca koji nudi najbolji omjer cijene i kvalitete proizvoda i usluga na hrvatskom tržištu.

Best Buy Award Millennials istraživanje provedeno je unutar generacije hrvatskih milenijalaca (u rasponu od 23 do 39 godina) tijekom kolovoza i rujna 2020. godine, a u njemu je sudjelovalo ukupno 1.200 ispitanika generacije koja se još naziva „Y“.

Ovim vrijednim priznanjem za najkvalitetniju i najpovoljniju kupnju, koje su Lidlu Hrvatska za 2020./2021. dodijelili mladi potrošači, generacija budućnosti koja predvodi trendove, potvrda je kontinuiranog truda i rada Lidla da pruži najvišu kvalitetu proizvoda po najboljoj cijeni.

Best Buy Award | Autor : Certifikacijsku medalju Best Buy Award dodjeljuje ICERTIAS (International Certification Association), renomirana međunarodna organizacija sa sjedištem u Zürichu koja provodi tržišna istraživanja o preferencijama potrošača.

Best Buy Award vrednuje isključivo dojam ispitanika koji po osobnom iskustvu ili iskustvu onih najbližih donose sud o kompletnoj usluzi i ponudi artikala na hrvatskom tržištu kada je riječ o cijeni i kvaliteti. Pitanja u samom istraživanju su otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu ponuđeni odgovori, a korištena metoda je CAWI-DEEPMA.

Na graničnom prijelazu u Slavonskom Brodu pojačan promet vozila na ulasku u RH
PAO NA GRANICI
Naoružan do zuba pokušao ući u Hrvatsku: Pronašli mu kalašnjikov, pištolj, bombe...
HUB
Napravite prvi korak
Financijske poteškoće moguće je riješiti